spot_img
19.7 C
Târgu Jiu
miercuri, octombrie 9, 2024
Altele
    AcasăEvenimentLovit cu mătura, un bărbat și-a agresat soția

    Lovit cu mătura, un bărbat și-a agresat soția

    Un bărbat gelos, pe fondul consumului de alcool, și-a agresat soția. La rândul ei, victima l-a lovit cu mătura. Incidentul s-a finalizat cu intervenția oamenilor legii.

    „La data de 8 octombrie 2024, polițiști din cadrul Secţiei 6 Poliţie Rurală Târgu Cărbunești au fost sesizaţi prin apel 112 de un bărbat, de 44 de ani, din comuna Săulești, județul Gorj, cu privire la faptul că ar avea un conflict cu soția sa.
    Din primele verificări efectuate de polițiștii ajunși la fața locului, a reieșit faptul că bărbatul, în timp ce se afla la locuința de domiciliu împreună cu soția sa, pe fondul unui conflict spontan generat de gelozie și consumul de băuturi alcoolice, femeia de 37 de ani l-ar fi lovit pe soțul său cu o coadă de mătură, iar acesta, ulterior ar fi lovit-o pe soția sa cu palma la nivelul ochiului drept.
    De asemenea, bărbatul ar fi spart telefonul soției sale, iar aceasta ar fi distrus cu coada măturii 2 geamuri ale ușilor locuinței.
    În urma evaluării riscului, persoanele în cauză nu au dorit emiterea unui ordin de protecție provizoriu, acestora fiindu-le înmânate câte o cerere pentru instanța de judecată’, a transmis IPJ Gorj.
    În cauză, polițiștii au întocmit dosar penal, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de violență în familie și distrugere.

    *
    Un bărbat a ajuns la spital după ce a căzut cu bicicleta. Incidentul a avut loc pe drumul județean spre Turceni.
    „La data de 8 octombrie 2024, polițiști din cadrul Poliţiei Orașului Turceni au fost sesizați prin apel 112, cu privire la faptul că un bărbat, participant la traficul rutier, în calitate de biciclist, se află căzut într-un șanț și prezintă urme vizibile de leziuni la nivelul capului.
    Din primele verificări efectuate de polițiștii ajunși la fața locului, a reieșit faptul că un bărbat, de 48 de ani, din Strâmba-Jiu, în timp ce se deplasa cu bicicleta pe DJ 674 – Strâmba-Jiu, din direcția localității Urdari către Turceni, s-ar fi dezechilibrat și a căzut de într-un șanț de scurgere a apei pluviale.
    În urma accidentului a rezultat rănirea biciclistului, care a fost transportat la o unitate medicală de specialitate, în vederea acordării de îngrijiri și a prelevării de mostre biologice de sânge, pentru stabilirea cu exactitate a alcoolemiei”, a transmis IPJ Gorj.
    În cauză, polițiștii au întocmit dosar penal, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămatre corporală din culpă.

    Te-ar mai putea interesa

    LĂSAȚI UN MESAJ

    Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
    Introduceți aici numele dvs.

    Ultima oră!

    Comentarii recente

    error: Content is protected !!