spot_img
12.6 C
Târgu Jiu
duminică, octombrie 20, 2024
Altele
    AcasăActualitatePregătiri de iarnă, la CEO

    Pregătiri de iarnă, la CEO

    Pregătirile pentru sezonul de iarnă, la Complexul Energetic Oltenia, continuă într-un ritm susținut, concentrându-se pe menținerea eficienței și funcționalității echipamentelor din carierele miniere. În acest sens, s-au inițiat demersurile pentru achiziționarea de materiale și piese necesare întreținerii parcului auto din cadrul acestor cariere, cu un accent deosebit pe asigurarea unei bune funcționări pe timp friguros.
    Un punct esențial al acestui plan îl constituie alocarea fondurilor pentru livrarea de acumulatori auto cu plăci de plumb și acid sulfuric, indispensabili pentru pornirea motoarelor termice ale utilajelor auxiliare. Aceste utilaje, precum DET-uri, buldo-excavatoare, dragline, TIH-uri, tractoare și grupuri electrogene, sunt esențiale în activitatea zilnică a carierelor, alături de autoturismele SUV destinate transportului de persoane. Astfel, pentru a face față condițiilor de iarnă și a asigura continuitatea operațiunilor, livrările acestor produse sunt programate să înceapă de luna viitoare și să asigure stocurile necesare în toate subunitățile miniere.
    Bugetul alocat pentru aceste achiziții depășește 25.000 de lei, o sumă ce va acoperi toate necesitățile parcului auto în vederea pregătirii pentru sezonul rece. Acumulatorii vor juca un rol crucial în menținerea utilajelor în stare optimă de funcționare, asigurând pornirea acestora în condiții de temperaturi scăzute, fapt esențial pentru derularea fără întreruperi a activităților în carierele miniere.
    Astfel, prin aceste măsuri, planificate din timp, Complexul Energetic Oltenia își asigură nu doar continuitatea operațiunilor pe timp de iarnă, ci și eficiența maximă a echipamentelor vitale pentru activitatea de extracție.

    Te-ar mai putea interesa

    LĂSAȚI UN MESAJ

    Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
    Introduceți aici numele dvs.

    Ultima oră!

    Comentarii recente

    error: Content is protected !!