spot_img
8.3 C
Târgu Jiu
vineri, octombrie 25, 2024
Altele
    AcasăEvenimentA refuzat testarea cu alcooltest după ce a provocat un accident rutier

    A refuzat testarea cu alcooltest după ce a provocat un accident rutier

    Un bărbat din Târgu Jiu, care a provocat un accident rutier, a refuzat să fie testat în vederea stabilirii alcoolemiei. Incidentul a avut loc în zona Plopilor.

    „În seara de 24 octombrie 2024, polițiști din cadrul Poliției Municipiului Târgu Jiu au fost sesizați prin apel 112 cu privire la faptul că pe strada 9 Mai a avut loc un eveniment rutier soldat cu pagube materiale.
    Din primele verificări efectuate de polițiștii Biroului Rutier, a reieșit faptul că un bărbat, de 37 de ani, din Târgu Jiu, în timp ce ar fi condus un autoturism pe Aleea Plopilor din localitate, a efectuat manevra de mers înapoi și ar fi acroșat un autoturism, fiind produse doar pagube materiale.
    De asemenea, bărbatul a refuzat testarea cu aparatul alcooltest și recoltarea de probe biologice de sânge în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei”, a transmis IPJ Gorj.
    În cauză, polițiștii au întocmit dosar penal, sub aspectul săvârşirii infracțiunii de refuzul recoltării de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

    Te-ar mai putea interesa

    LĂSAȚI UN MESAJ

    Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
    Introduceți aici numele dvs.

    spot_imgspot_img

    Ultima oră!

    Comentarii recente

    error: Content is protected !!