spot_img
12.1 C
Târgu Jiu
luni, octombrie 14, 2024
Altele
    AcasăNews AlertPanduri cu nervi tari

    Panduri cu nervi tari

    Grigoraş spune: „Jucătorii noştri chiar dacă sunt mai tineri au rezistat nervos mai bine decât adversarul”

    Ce încleştare tare a fost între Pandurii şi CFR ! Un adevărat derby. Duminică seara două din cele mai bune echipe din Liga 1 s-au duelat pentru trei puncte importante, câştig de cauză având oltenii. Fiind un meci tare cei care au avut nervii mai tari au şi reuşit să triumfe. La final, antrenorul Petre Grigoraş chiar a menţionat faptul că echipa lui a fost puternică din punct de vedere psihic. Şi chiar a contat asta.

    Şi-au revenit cu moralul !

    Iuliu Mureşan a trimis o săgeată otrăvită spre Pandurii atunci când a menţionat că echipa lui joacă acolo unde Pandurii doar se uită. Adică ei joacă în Champions League, acolo unde noi doar ne uităm. Această infatuare a stricat. Nu o juca ei Pandurii prin Liga Campionilor, dar joacă bine în Liga 1, iar de asta s-au convins pe pielea lor ardelenii. Am ajuns să fim din nou lideri, însă nu asta contează acum. „Am spus de la început că nu avem un scop în sine locul întâi. Noi vrem să câştigăm puncte, etapa trecută am câştigat experienţă acum am luat trei puncte”, a spus Grig.

    Tehnicianul pandurilor spune că a avut mult de lucru în ultimele zile pentru a-şi capacita echipa. „Am reuşit să refac jucătorii psihic după 4-0 la Ploieşti şi se pare că am reuşit. A fost un meci foarte greu cu o echipă care nu mai are nevoie de prezentare, o echipă foarte bună şi care venea după cinci victorii în Liga Campionilor. Nu ştiu dacă a fost un meci senzaţional de spectaculos, dar intensitatea a fost mare şi se pare că jucătorii noştri chiar dacă sunt mai tineri au rezistat nervos mai bine decât adversarul”, spune Grig. Practic, duelul s-a dus la partea psihologică. Dacă oltenii au fost calmi, de partea opusă au existat mulţi nervi. Şi vorbim aici de decizia a lui Cristi Balaj de a elimina trei clujeni, doi jucători şi antrenorul. Probabil cei de la CFR au fost prea montaţi să bată după o pauză de patru ani la Târgu-Jiu, dar din nou au plecat supăraţi. Diferenţa a fost făcută şi la nivel de şansă. „Îi felicit pe băieţi pentru victorie şi atitudine. E o victorie importantă şi mare pentru noi, am jucat cu una din cele mai bune echipe din ţară, CFR-ul şi Steaua sunt momentan echipele cu loturile cele mai solide şi practică un fotbal de calitate. Poate şi cu şansă am câştigat, au fost ceva momente psihologice, am marcat, am fost egalaţi iar apoi adversarii au avut ocazii şi de pe la televizor am auzit că au avut penalti la 1-1. Dar nu decid eu”, a comentat Grigoraş. Tot antrenorul pandurilor e convins că toate micile elemente au dus la câştigarea celor trei puncte. „Dacă nu ne refăceam moralul poate luam vreo 3-4 şi cu CFR. În asemenea meciuri ai nevoie şi de şansă. Am câştigat, şi până la urmă, efortul şi dorinţa au dus la victorie”, a mai spus Grigoraş.

    „Echipa a rezistat presiunii şi a câştigat. O victorie muncită şi spălată cu puţin sânge, Lazar are o lovitură foarte puternică la buză după acel contact cu Bjelanovic. Am trecut de acel moment cu Ploieştiul şi am câştigat un meci important”, Petre Grigoraş, antrenor Pandurii.

    „Ne-a cam dărâmat meciul de la Ploieşti, dar am reuşit să ne revenim, ceea ce cred că este cel mai important. Sper să mergem cât mai bine în continuare, eu unul vreau să rămân mai departe la Târgu-Jiu, unde mă simt foarte bine alături de colegii mei şi îmi place să joc”, Alexandru Maxim, jucător Pandurii.

    Te-ar mai putea interesa

    LĂSAȚI UN MESAJ

    Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
    Introduceți aici numele dvs.

    Ultima oră!

    Comentarii recente

    error: Content is protected !!