spot_img
19.8 C
Târgu Jiu
duminică, septembrie 29, 2024
Altele
    AcasăNews Alert"Echipa arată bine, vom fi o nucă tare"

    „Echipa arată bine, vom fi o nucă tare”

    Pandurii a jucat în sfârşit un prim meci amical în Austria. Dacă alţii au ajuns la final, gorjenii sunt la începutul jocurilor de verificare. Primul joc, primul egal, 2-2 cu ruşii de la Amkar Perm. După acest prim joc, Eugen Pâvulescu a tras şi primele concluzii spunând că echipa va fi la fel de puternică şi va face din nou o figură frumoasă.

    Planurile pandurilor

    Anul trecut, tot în vară, preşedintele executiv al pandurilor, Eugen Pâvulescu a avut un discurs asemănător cu cel de acum legat de echipă. „Sunt sigur că mizând pe actualul lot vom face o figură frumoasă în campionat şi cupele europene. Echipa arată bine”, spune Eugen Pârvulescu. Oficialul a venit şi cu completarea mult aşteptată de fanii pandurilor. „O să fim o nucă tare, o echipă incomodă şi care sperăm să repete evoluţia şi rezultatele din sezonul trecut. Anul acesta avem trei competiţii în care vom participa şi sper să facem o figură frumoasă în toate cele trei. În Europa League vreau un parcurs cât mai lung, în Cupa României aş vrea să ajungem în finală, iar în campionat aş vrea să terminăm în primele 3 sau 4 locuri”, a declarat Eugen Pârvulescu.

    Remiza, specialitatea casei

    În stagiul din iarnă, Pandurii a reuşit să termine vreo cinci meciuri la egalitate. Apoi, în campionat, oltenii abia au făcut un egal într-un retur întreg. Acum în amicale, gorjenii şi-au reluat obiceiurile. Primul meci amical, primul egal. Contra celor de la Amkar Perm, locul 11 în ultima ediţie de prima ligă rusă, gorjenii s-au descurcat cât de cât bine şi au obţinut un punct! Antrenorul Cristi Pustai a folosit două tipuri de echipă, a mizat pe 22 de jucători, lăsând în afara lotului alţi şase jucători, portarii David Lazar şi Pedro Mingote precum şi jucătorii Grigoraş, Vlad, Voinea şi Mbela. Concluziile primului amical le-atras Eugen Pârvulescu, preşedintele subliniind faptul că transferurile făcute sunt bune. „Suntem mulţumiţi de evoluţia echipei, este important că nu avem accidentaţi după acest prim amical. În prima repriză cuplul de fundaşi centrali a fost Erico-Paraskevas care a jucat impecabil. Momcilovic a jucat bine, toată apărarea s-a mişcat foarte bine. Îl remarc şi pe Adrovic care şi el a jucat bine. Meciul a fost unul interesant. În prima parte noi am dominat jocul, am fost echipa care a şi marcat prin Matulevicius după o pasă de la Claudiu Voiculeţ. La pauză, profesorul Pustai a schimbat toată echipa, jocul nu a mai avut aceeaşi consistenţă, am fost egalaţi, apoi conduşi, dar Călin Cristea a egalat”, a punctat Pârvulescu.

    Articolul precedent
    Articolul următor
    Te-ar mai putea interesa

    LĂSAȚI UN MESAJ

    Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
    Introduceți aici numele dvs.

    Ultima oră!

    Comentarii recente

    error: Content is protected !!