spot_img
12.4 C
Târgu Jiu
duminică, octombrie 6, 2024
Altele
    AcasăNews AlertEXCLUSIV: câţi gorjeni au luat Bacalaureatul

    EXCLUSIV: câţi gorjeni au luat Bacalaureatul

    Potrivit rezultatelor parţiale, 53,54 % dintre cei care au participat la sesiunea iunie-iulie, au promovat examenul maturităţii. Rezultatul este cu 7 % mai mare decat acum un an si cu 18% mai mult decat in 2011. In 2012, judeţul Gorj s-a situat pe locul 10 în ţară cu un procent de 46, 29%
    In 2011- procentul celor care au promovat examenul a fost de 34, 94%. O situatie mai deosebita s-a inregistrat in acest an cand la , rand pe rand, la cele trei examene scrise sute de candidati nu s-au mai prezentat la una dintre materii.
    La limba romana au fost peste 250 de absenti iar la matematica peste 300. Astfel, probele la care nu au dat examen le vor relua in sesiunea viitoare. Din primele informatii se pare ca in Gorj nu exista nici un liceu cu promovabilitate 0, asa cum s-a intamplat anul trecut la Bustuchin. Rezultate mai slabe, adica jumatate din procentul pe judet s-au obtinut la liceele tehnice. Pentru absolvenţii care au picat bacalaureatul există şi sesiune din toamnă, care se va desfăşura în perioada august-septembrie 2012.

    Te-ar mai putea interesa

    LĂSAȚI UN MESAJ

    Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
    Introduceți aici numele dvs.

    Ultima oră!

    Comentarii recente

    error: Content is protected !!