spot_img
9.1 C
Târgu Jiu
marți, aprilie 23, 2024
Altele
  AcasăActualitate600 de puieți de tei și de salcâm, plantați într-un cartier din...

  600 de puieți de tei și de salcâm, plantați într-un cartier din Târgu Jiu

  Clubul Rotary Târgu va participa sâmbătă, 5 aprilie, la o acțiune de plantare în Cartierul Narciselor din Târgu Jiu, sub deviza „Rotary Plantează!“.

  „Avem pregătiți 300 de puieți de tei și 300 de salcâm, pe care vrem să-i plantăm, având alături tinerii de la Interact Târgu Jiu și voluntari din celelalte organizații ce sunt procupați de sănătatea mediului și a oamenilor, precum și de binele urmașilor noştri.

  Ne alăturăm proiectului ‘Plantează pentru viitor’ derulat de Asociația pentru Democrație Educație, Respect, în cadrul acțiunilor desfășurate în anul 2023 sub genericul Târgu Jiu-Capitala Tineretului din România.

  Clubul Rotary Târgu Jiu, alături de celelalte cluburi din Districtul 2241-România și Republica Moldova este implicat într-un proiect cu un obiectiv ambițios, acela de a planta un milion de copaci la nivelul Districtului.

  Aerul pe care îl respirăm este produs și de păduri şi ceea ce se întâmplă în ultimii 30 de ani nu ne dă speranţe de mai bine.

  Este nevoie să ne unim forţele pentru un proiect de anvergură, cu impact major şi constant de-a lungul timpului“, se arată într-un comunicat de presă al Clubului Rotary.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: