spot_img
9.1 C
Târgu Jiu
miercuri, aprilie 24, 2024
Altele
  AcasăActualitateBilete de tratament pentru pensionarii gorjeni

  Bilete de tratament pentru pensionarii gorjeni

  Casa Județeană de Pensii Gorj a primit o nouă serie de biletele de tratament balnear cu data de intrare în perioada 30 august – 2 septembrie 2022.

  Au fost repartizate 111 bilete pentru tratament balnear, din care 74 bilete pentru unitățile de tratament din proprietatea Casei Naționale de Pensii Publice București (sucursale ale Societății de Tratament Balnear și Recuperare a Capacității de Muncă „TBRCM” SA) și 37 bilete contractate cu alți prestatori de servicii din domeniu.

  107 bilete au fost alocate automat, prin aplicația SPA, solicitanților în funcție de punctajul obținut.

  Bilete disponibile în stațiunea Moneasa

  Biletele de tratament balnear se vor distribui în zilele de 16,17,18,19, 22 și 23 august 2022. Toate biletele nevalorificate până în data de 23 august 2022, ora 16.30, vor fi redistribuite în ziua de 24 august 2022, ora 8.00.

  În cazul în care titularul nu se prezintă pentru ridicarea biletului până la data programată, repartiția este anulată, iar biletul se redistribuie altui solicitant.

  Patru locuri mai sunt disponibile în stațiunea Moneasa, care se pot elibera persoanelor interesate, indiferent dacă au depus sau nu cerere.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: