spot_img
16.2 C
Târgu Jiu
joi, septembrie 28, 2023
Altele
  AcasăActualitateMedic neuropsihiatru pentru Ambulatoriul SJU

  Medic neuropsihiatru pentru Ambulatoriul SJU

  Ambulatoriul din cadrul Spitalului Județean de Urgență din Târgu Jiu are nevoie de serviciile unui medic neuropsihiatru.

  Unitatea medicală organizează, în aceste zile, o selecție de oferte în vederea atribuirii contractului de prestări servicii medicale cu obiectul „Servicii medicale de specialitate -medic neuropsihiatru”- în cadrul Cabinetului de Neuropsihiatrie din Ambulatoriul Spitalului Județean de Urgență Târgu Jiu. Modalitatea de atribuire este o procedură internă de selecție oferte.

  Durata contractului va fi până la data de 31.12.2022, cu posibilitate de prelungire prin act adițional, dar și cu clauze de reziliere unilaterală în momentul în care postul va fi ocupat prin concurs. Serviciile vor fi prestate de două ori pe săptămână în cadrul Cabinetului de Neuropsihiatrie din Ambulatoriul unității spitalicești. Numărul afecțiunilor neuropsihiatrice este în creștere în ultimii ani, astfel că va fi nevoie, temporar, de serviciile unui medic specialist, sau chiar de angajarea unui neuropsihiatru.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: