spot_img
9.3 C
Târgu Jiu
miercuri, februarie 21, 2024
Altele
  AcasăActualitateAcțiune de control la Rânca. Reprezentanții Aparegio verifică branșamentele ilegale

  Acțiune de control la Rânca. Reprezentanții Aparegio verifică branșamentele ilegale

  O acțiune de control a operatorului de apă Aparegio va avea loc la sfârșitul acestei săptămâni, în zilele de 4 și noiembrie, în zona montană Rânca.

  Mai multe echipe se vor afla în stațiunea montană pentru depistarea de branșamente frauduloase. De asemenea, reprezentanții societății Aparegio vor încerca să recupereze și datoriile la apă pe care le au utilizatorii din Rânca.

  Totodată, echipele operatorului vor efectua și o acțiune de inventarierea a celor care nu au încheiate contracte, deși sunt racordați la apă, dar și intervenții tehnice pe rețelele pentru sectorizare.

  „Reamintim faptul că toți utilizatorii din Rânca sunt obligați să încheie contract de furnizare/prestare a serviciului de alimentare cu apă și de canalizare  cu societatea întrucât utilizarea fără contract a serviciului de alimentare cu apă și canalizare constituie contravenție“, a spus Nicoleta Daniela Bărbat, purtătorul de cuvânt al Aparegio.

  Operatorul de apă a efectuat în această perioadă o serie de investiții în montarea de rezervoare, pentru ca unitățile de cazare să nu mai rămână fără apă în perioadele aglomerate.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: