spot_img
3.4 C
Târgu Jiu
vineri, decembrie 1, 2023
Altele
  AcasăActualitateAngajații Primăriei Târgu Jiu vor face piața pentru persoanele vulnerabile din oraș!

  Angajații Primăriei Târgu Jiu vor face piața pentru persoanele vulnerabile din oraș!

  Angajații Primăriei Târgu Jiu vor face cumpărături pentru persoanele vulnerabile din oraș. Municipalitatea susține că are această obligație prin ordonanța militară emisă la nivel central. Astfel, toți bătrânii de peste 65 de ani vor putea solicita servicii la domiciliu, suma celor cumpărate fiind asigurată din portofelul bunicilor.

  Angajații Direcției Publice de Protecție Socială Târgu Jiu sunt cei care trebuie să asigure acest serviciu. Ei vor intra în contact direct cu persoanele care se încadrează condițiilor impuse de ordonanță, pe baza listei și a banilor primiși, bugetarii vor merge ulterior în magazine și vor face cumpărături. Primarul susține că pentru acest serviciu a pus la dispoziție și mașinile Primăriei.

    Servicii achitate în avans

  „Acea ordonanță militară dată deja nu se referă la toți cetățenii de peste 65 de ani. Vulnerabilitatea este dată de vârstă pe care persoanele o au dar, de faptul că nu au aparținători legali care să-i ajute în această perioadă. Prin dispoziție am pregătit mașinile necesare, avem la dispoziție șoferi, plus angajații pe care Direcție de Protecție Socială îi pune la dispoziția cetățenilor. Avem la Magnolia un centru de comandă dar nu se va deplasa nimeni acolo pentru că se va folosi un telefon, un call-center, unde se poate suna între 8-16 iar angajații noștri vor fi arondați pentru această activitate. Angajații se vor deplasa în teren, să achiziționeze produsele cerute pe baza listei întocmite și pe baza bonului vor putea justifica suma cheltuită. Să nu se aștepte nimeni că angajații noștri vor inspecta piața, nu, vom face cumpărăturile de la magazinul cel mai apropiat sau de la farmacia cea mai apropiată locuinței celui care solicită acest serviciu. Toate serviciile sunt achitate, în avans, de către persoanele care solicită, prin telefon, ajutorul angajaților de la Protecție Socială”, a declarat primarul Marcel Romanescu.

  Municipalitatea nu a declarat nimic referitor la riscurile la care se expun angajații primăriei prin acordarea acestui serviciu.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: