spot_img
22.6 C
Târgu Jiu
luni, octombrie 2, 2023
Altele
  AcasăActualitateAutoritățile din Tismana și Bâlteni au rezolvat problema apei. La Vârț, cetățenii...

  Autoritățile din Tismana și Bâlteni au rezolvat problema apei. La Vârț, cetățenii se descurcă cum pot

  Compania de Apă Oltenia S.A. anunță întreruperea alimentării cu apă potabilă în localitățile de pe traseul conductei de transport a apei potabile Izvarna – Craiova, în intervalul 6.11.2017, ora 06:00 –13.11.2017, ora 24:00, în scopul remedierii unei avarii la această conductă, produsă în localitatea Vârț. Fără apă rămân mai multe localități din Gorj, în vreme ce altele nu vor avea probleme.

  Societatea a anunțat întreruperea alimentării cu apă potabilă în localitățile de pe traseul conductei de transport a apei potabile Izvarna – Craiova, în intervalul 6.11.2017, ora 06:00 –13.11.2017. Din păcate, o avarie la conducta de transport a apei a cauzat această problemă. Avaria s-a produs în cartierul Vârț al orașului Rovinari. Concomitent se vor executa și alte lucrări de întreținere și reparații pe toată lungimea traseului conductei. În județul Gorj se va întrerupe alimentarea cu apă potabilă în următoarele localități: Godineşti; Câlnic; Teleşti; Vârț; Plopşoru; Brăneşti; Ţânţăreni. „Primăria Orașului Rovinari informează utilizatorii serviciilor de alimentare cu apă că în intervalul luni 06.11.2017 – luni 13.11.2017 , ora 24:00 se va sista furnizarea cu apă în scopul remedierii unei avarii. Menționăm că întreruperea alimentării cu apă are loc in cartierul Vârț, orașul Rovinari nefiind afectat”, a anunțat edilul Robert Filip pe pagina de socializare a administrației publice locale.

  Tismana și Bâlteni, problema rezolvată

  La Tismana, potrivit edilului Marian Slivilescu, cetățenii nu vor avea de suferit pentru că apa potabilă poate fi asigurată din surse alternative. Aceeași situație este și la Bâlteni. „La noi nu vor fi probleme, pentru că avem posibilitatea să asigurăm apa din surse alternative. Facem două manevre și localnicii vor avea apă”, a spus primarul Slivilescu. „Nici la noi nu vor fi probleme, pentru că putem asigura apa din sursă alternativă. Sperăm ca această defecțiune să nu țină atâtea zile câte au anunțat cei de la Compania de Apă și să repare cât mai repede avaria de la Vârț. Avem sursă de apă de rezervă la Bâlteni”, a declarat primarul Vasile Vlăduleanu.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: