spot_img
9.3 C
Târgu Jiu
miercuri, februarie 21, 2024
Altele
  AcasăActualitateAutospeciale 4x4 pentru Serviciul Județean de Ambulanță Gorj

  Autospeciale 4×4 pentru Serviciul Județean de Ambulanță Gorj

  Frigul şi zăpada le-au dat bătăi la inimă gorjenilor

  Conducerea Serviciului Județean de Ambulanță Gorj intenționează să achiziționeze ambulanțe 4×4, pentru intervențiile în zonele montane.

  „Doresc să închei un acord acord pentru a achiziționa de anul viitor mai multe tărgi mai performantă. Vreau să montăm o centrală termică performantă, deoarece, în prezent, agentul termic este asigurat de Spitalul Județean de Urgență. Vrem să achiziționăm câteva ambulanțe 4×4 pentru că avem într-un procent de peste 60 la sută regiune montană și trebuie să fim pregătiți. Vedeți Spitalul de Pneumoftiziologie «Tudor Vladimirescu», unde este un peisaj mirific, dar serpentinele până la unitatea medicală sunt dificile mai ales pe timp de iarnă. Același lucru este și în stațiunea Rânca“, a spus directorul Ambulanței Gorj, Tiberiu Tătaru, la o emisiune de la postul Accent Tv.

  În momentul de față, doar Salvamont Gorj deține ambulanțe cu tracțiune integrală.

  Farmacie cu circuit intern

  De asemenea, Serviciul Județean de Ambulanță Gorj va avea propria farmacie pentru gestionarea într-un mod eficient a medicamentelor: „Pentru a putea să fluidizăm circuitul medicamentelor în interiorul instituției am luat decizia de înființare a unei farmacii cu circuit închis. Am identificat spațiul și am aprobat în ședința de Comitet Director scoaterea la concurs a acestui post de farmacist. Chiar dacă posturile sunt blocate, în acest caz este un post unic de farmacist, care va fi scos la concurs în două-trei săptămână. De la 1 ianuarie va funcționa această farmacie și disfuncționalitățile legate de acest lucru vor dispărea“, a mai precizat Tiberiu Tătaru.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: