spot_img
15.1 C
Târgu Jiu
vineri, mai 24, 2024
Altele
  AcasăActualitateBucuria Sărbătorilor Pascale, la Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului...

  Bucuria Sărbătorilor Pascale, la Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Gorj

  În întâmpinarea Învierii Domnului, Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului (DGASPC) Gorj se pregătește pentru o atmosferă plină de bucurie pentru cei aflați în grija sa, cu curățenie generală, ateliere de decorațiuni pascale și meniu special.

  Într-un efort meticulos de a întâmpina acest moment de sărbătoare, spațiile de cazare și servire a mesei sunt supuse unui proces amplu de curățenie și igienizare, astfel încât fiecare beneficiar să se bucure de condiții optime.

  În cadrul acestei atmosfere pline de culoare și creativitate, se desfășoară activități tematice, precum vopsirea ouălor și realizarea de felicitări și ornamente, care vor înfrumuseța locațiile unde sunt găzduiți copiii și adulții din sistemul de protecție al DGASPC Gorj. Mai mult decât atât, beneficiarii au posibilitatea de a participa la slujbele religioase desfășurate în Săptămâna Mare, oferindu-le astfel oportunitatea de a experimenta tradițiile și spiritualitatea acestei perioade.

  DGASPC Gorj reafirmă și în acest an angajamentul său față de binele și confortul beneficiarilor săi, oferindu-le un meniu special, cu preparate tradiționale specifice sărbătorilor pascale. Aceștia vor servi preparate precum: ouă roșii, drob de miel, salată boeuf, friptură de miel, sarmale, piftii, cozonac și prăjituri de casă. Astfel, fiecare masă devine o ocazie de bucurie și sărbătoare pentru toți cei implicați.

  „Într-un gest de solidaritate și compasiune, mai mulți oameni cu suflet mare au ales să fie alături de beneficiarii din sistemul de protecție, donându-le pachete cu dulciuri, fructe, legume și alte produse, aducând astfel un strop de lumină în viața lor. Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Gorj rămâne devotată misiunii sale de a oferi sprijin și protecție celor aflați în nevoie, iar în această perioadă de sărbătoare își întărește angajamentul de a fi un stâlp de susținere și speranță pentru comunitate. Cu această ocazie, transmitem beneficiarilor, salariaților și tuturor colaboratorilor, sărbători luminate, cu liniște, pace și armonie!”, transmite directorul DGASPC Gorj, Laurențiu Diaconescu.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: