spot_img
4.4 C
Târgu Jiu
sâmbătă, aprilie 20, 2024
Altele
  AcasăActualitateCând va fi înmormântat medicul Valeriu Stăvilă. Mesajul transmis de fiica sa

  Când va fi înmormântat medicul Valeriu Stăvilă. Mesajul transmis de fiica sa

  Medicul anestezist Valeriu Stăvilă va fi înmormântat joi, 13 octombrie, în Cimtirul Municipal din Târgu Jiu.

  „Cu durere în suflet, pentru toti prietenii, colegii, vecinii care doresc să-și ia ramas bun de la tata, sunt așteptați începând de mâine 11.10.2022, de la ora 10, la Capela Eden (sala mare). Înmormântarea va avea loc la Cimitirul Municipal Tg.-Jiu în ziua de 13.10.2022 la ora 12“.
  Dumnezeu sa te odihnească TATĂ! Cel mai bun tată, cel mai bun doctor, cel mai bun suflet! Îți mulțumesc pentru tot! Te iubesc!“, a transmis fiica medicului.

  „Colegul și prietenul nostru a pierdut lupta cu propriul destin“

  Colegiul Medicilor Gorj a transmis un mesaj de condoleanțe: „Colegiul Medicilor Gorj deplânge plecarea dureroasă dintre noi a medicului Valeriu Stăvilă. Originar din Republica Moldova, doctorul Stăvilă a a făcut cinste județului Gorj și Spitalului Județean de Urgență Târgu Jiu, prin activitatea sa remarcabilă desfășurată pe parcursul a 25 de ani. Specializat pe anestezie, la Secția de Anestezie și Terapie lntensivă, doctorul Stăvilă s-a aflat de multe ori față în față cu moartea, căreia i-a smuls din gheare numeroase suflete.
  Cu regret, am aflat că, din data de 09.10.2022, colegul și prietenul nostru a pierdut lupta cu propriul destin. În aceste momente, când cuvintele par a fi de prisos, Colegiul Medicilor Gorj, în numele întregului corp medical, dorește să transmită sincere condoleanțe familiei îndurerate.
  Drum lin în lumină și să vă odihniți în pace, domnule doctor Stăvilă!“
  Și conducerea Spitalului Județean de Urgență a transmis un mesaj: „Spitalul Județean de Urgență Târgu Jiu a pierdut un medic deosebit, empatic, profesionist desăvârșit, un om cu un caracter aparte, care a fost mereu la datorie. Pentru Valeriu Stăvilă, meseria aleasă era cu adevărat o vocație. Doctorul Valeriu Stăvilă lucra, ca medic anestezist, de 40 de ani, dintre care 25 de ani în Spitalul Județean și era foarte apreciat de pacienți și de colegi. Vestea tragicului său deces a fost primită cu multă tristețe și durere de cei alături de care a profesat, decenii, la Spitalul Județean. A fost un om și un coleg deosebit, o persoană mereu dispusă să îi ajute pe cei care aveau nevoie, atât pe pacienți, cât și pe colegii medici și nu numai. Și-a dedicat viața profesiei și familiei și nu va fi uitat de pacienții la a căror salvare și vindecare a participat“.

   

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: