spot_img
20.5 C
Târgu Jiu
joi, iulie 25, 2024
Altele
  AcasăActualitateCând vor putea elevii să înoate în bazinul de la Târgu Jiu

  Când vor putea elevii să înoate în bazinul de la Târgu Jiu

  Deși finalizată, de investiția de la Târgu Jiu, ce vizează bazinul de înot, încă nu s-au bucurat nimeni. Autoritățile pregătesc inaugurarea, concomitent și regulamentul de funcționare al bazei sportive. Viceprimarul Bogdan Bejinaru afirmă că va fi angajat personal de specialitate, care să asigure elevilor suportul necesar practicării orelor de înot, inclusiv un instructor.

  Din calculele făcute de autorități, elevii vor putea lua lecții de înot de anul viitor. Activitățile vor fi programate pe fiecare unitate de învățământ.

  ” Este un bazin didactic ce va fi folosit, în primul rând, de elevi, dar și de adulți. Vom avea un regulament clar legat de cum se va proceda. De acest aspect se va ocupa societatea Edilitara. Vom avea discuții cu directorii de școli care vor face o evaluare legat de numărul de clase care vor să folosească bazinul și cu ce frecvență. Vor fi programări. Apoi vom stabili și ce prețuri vor achita adulții. Avem nevoie la bazin și de personal de specialitate care să intervină la nevoie. Bazinul va fi deschis 7 zile din 7. Cred că din ianuarie 2023 vom avea totul pus la punct. Încercăm și mai devreme”, a declarat viceprimarul Bogdan Bejinaru.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  Iliuși Antonie on Gorj: Se renumără voturile
  error: Content is protected !!