spot_img
15.1 C
Târgu Jiu
vineri, mai 24, 2024
Altele
  AcasăActualitateCartierul din Târgu Jiu înfrumusețat de vecini: au plantat pomi și flori,...

  Cartierul din Târgu Jiu înfrumusețat de vecini: au plantat pomi și flori, au strâns gunoaiele și au stat de vorbă despre viitorul orașului

  Parcul și spațiul verde din cartierul din zona gării din municipiul Târgu Jiu au fost înfrumusețate nu de către lucrătorii Primăriei, ci chiar de către locatarii blocurilor. Aceștia nu au așteptat să vină angajații Primăriei și au pus mâna pe sapă și greblă. Vecinii au plantat pomi și flori, au strâns deșeurile, au stat de vorbă despre viitorul orașului lor și au mâncat mucenici preparați de către gospodine. Locatarii din această zonă formează comunitatea online „Între vecini“.
  „Primăvara în gradina infinitului
  Comunitatea Infinitului a inițiat activitatea prin care vecinii s-au bucurat de soare, socializare și oportunități. Am împărtășit vise comune pe care vrem să le transformăm în realitate și să le lăsăm moștenire comunității viitorului.
  Doamna meșter popular Liliana Arapu ne-a povestit despre activitatea dumneaei și s-a implicat activ în viața comunități noastre. Ne-a prezentat câteva din creațiile aduse și ne-a promis că ne învață și pe noi să facem așa minunății. Am făcut curățenia de primăvară, am plantat floricele, am ecologizat spațiul verde, am plantat pomișori, am ascultat muzică, am discutat despre atelierul viitor, am colorat, am jucat jenga, am mâncat mucenici și am degustat 44 de înghițituri de vin.
  Am implicat toate generațiile și ne-am bucurat că soarele a răsărit astăzi pentru noi.
  Pe curând dragi vecini!“, este mesajul transmis pe Facebook de comunitatea „Între vecini“.
  Te-ar mai putea interesa

  2 COMENTARII

  1. La mine în cartier sint mulți nesimțiți iar spațiul verde e folosit ca maidan !Mizerie peste tot și nu plantează nimeni nimic,dacă ar putea să strice și ce este

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: