spot_img
23.4 C
Târgu Jiu
luni, septembrie 25, 2023
Altele
  AcasăActualitateCe spune Romanescu despre revenirea lui Rotaru la Primăria Târgu Jiu

  Ce spune Romanescu despre revenirea lui Rotaru la Primăria Târgu Jiu

  Fostul director al Direcției de Patrimoniu din cadrul Primăriei Târgu-Jiu a fost repus pe funcție de instanță. Marian Rotaru a câștigat definitiv procesul la Curtea de Apel Craiova. Chiar și așa, autoritățile târgujiene susțin că Rotaru nu va mai reveni pe acest post.

  După câștigul de la Curtea de Apel, Marian Rotaru speră să se întoarcă pe funcție. “Era de așteptat că voi câștiga. Eu aștept să ia act de decizia instanței și să acționeze în consecință. Nu am discutat cu domnul primar, să ce vorbim?! Nu avem o relație de comunicare. Aștept, eu nu mă duc pe la uși pentru că nu am niciun motiv. Dacă refuză să pună în aplicare decizia instanței, o luăm de la capăt”, a declarat Marian Rotaru.

  Nu îl vrea înapoi

  Pe de altă parte, primarul susține că, în primă fază, instanța a dat câștig de cauză Primăriei. Evaluarea făcută de Marcel Romanescu nu îi mai permite lui Marian Rotaru să ocupe funcția publică. “Primul proces pe care l-am avut l-a pierdut definitiv, înainte de a câștiga acest proces. Așa cum spune legea, orice funcționar public care primește calificativ „nesatisfăcător” nu mai poate fi angajat ca funcționar public, mai ales după ce se pronunță instanța. Vom vedea exact cum vom proceda. Departamentul Juridic va avea un punct de vedere însă revenirea domnului Marian Rotaru, în calitatea de director, nu se mai poate face”, a transmis primarul Marcel Romanescu.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: