spot_img
14.1 C
Târgu Jiu
duminică, aprilie 14, 2024
Altele
  AcasăActualitateCentrul de Cultură "Constantin Brâncuşi", cu director interimar

  Centrul de Cultură „Constantin Brâncuşi”, cu director interimar

  Fostul jurnalist Doru Strâmbulescu a fost numit, ieri dimineaţă, de primarul Municipiului Târgu-Jiu, Florin Cârciumaru, director interimar al Centrului de Cultură „Constantin Brâncuşi”. Strâmbulescu va conduce instituţia de cultură până la organizarea concursului pentru ocuparea fotoliului de director al instituţiei de cultură.

  Numirea lui Doru Strâmbulescu în funcţia de director vine ca urmare a demisiei Adinei Andriţoiu din fruntea Centrului, după ce a fost implicată în scandalul iscat în urma spălării Porţii Sărutului din Parcul Central. Strâmbulescu a fost jurnalist şi chiar a deţinut un cotidian local, dar care s-a închis la un moment dat. Noul director interimar al Centrului de Cultură „Constantin Brâncuşi”, Doru Strâmbulescu, a ocupat, în trecut, şi funcţia de purtător de cuvânt al fostei Societăţi Naţionale a Lignitului Oltenia.

  Doru Strâmbulescu, o variantă

  Autorităţile locale sunt optimiste în activitatea ce se va desfăşura în această perioadă de interimat, la instituţia de cultură. „Doru Strâmbulescu este o variantă. Deocamdată va primi dispoziţia de interimat. Va asigura interimatul, în această perioadă. Din punctul meu de vedere, eu sunt convins că echipa va funcţiona foarte bine. Este o echipă unită, o echipă care a dat dovadă că poate să facă faţă tuturor provocărilor şi sunt convins că vor merge bine în această formulă. Urmează să fie organizat concursul, dar după ce vor fi făcuţi toţi paşii, inclusiv anunţurile în media şi, bineînţeles, hotărârea de consiliu local. Interimatul de astăzi îl va prelua Doru Strâmbulescu. Astăzi a primit deja dispoziţia de la domnul primar Florin Cârciumaru”, a declarat viceprimarul Municipiului Târgu-Jiu, Aurel Popescu. Fostul director al Centrului de Cultură „Constantin Brâncuşi” a demisionat din funcţie imediat după ce comisia internaţională de specialişti a prezentat concluziile vis-a-vis de modul în care s-a efectuat restaurarea monumentului brâncuşian.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: