spot_img
30.3 C
Târgu Jiu
joi, iulie 25, 2024
Altele
  AcasăActualitateClinică medicală privată, deschisă în centrul municipiului Târgu Jiu

  Clinică medicală privată, deschisă în centrul municipiului Târgu Jiu

  O clinică medicală privată condusă de medicul ortoped Bogdan Niculescu a fost inaugurată luni, 8 iunie, în cadrul clădirii în care funcționează și sediul BCR, de pe strada Geneva din Târgu Jiu. 30 de specialități clinice și imagistice sunt puse la dispoziția pacienților.

  Clinica deține un RMN de înaltă performanță, Radiologie digitală, Ecografie și diverse proceduri endoscopice.

  Investiția se ridică la peste 1,5 milioane de euro și aparține în cea mai mare măsură omului de afaceri Ilie Ilinca. „Planurile sunt mult mai mari. Pasul doi și pasul trei probabil că va trece de 4-5 milioane de euro“, a precizat omul de afaceri.

  Bogdan Niculescu și Ilie Ilinca intenționează să transforme clinica într-un spital privat, în urma unei investiții și mai mari.

  „Scopul nostru este să trecem mai mult pe partea clinică, decât imagistică. Adică vrem să face una-două săli de operație, un ATI nu foarte mare, după care câteva saloane pentru internări de o zi sau internări de mai lungă durată. Tindem către un spital privat, dar asta se va realiza în timp, asta pentru că nu vom putea lua nici avizele necesare sau aprobările pentru așa ceva. Spațiul ne permite“, a spus medicul Bogdan Niculescu.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  Iliuși Antonie on Gorj: Se renumără voturile
  error: Content is protected !!