spot_img
4.1 C
Târgu Jiu
sâmbătă, decembrie 9, 2023
Altele
  AcasăActualitateComuna Câlnic va fi racordată la gaze

  Comuna Câlnic va fi racordată la gaze

  Dumitru Vulpe, edilul din comuna Câlnic se poate mândri cu 29,5 km de rețea de gaze. 1250 de gospodarii vor fi racordate la gazele naturale, anunță edilul. Proiectul tehnic pentru viitoarea investiție a fost depus la Ministerul Dezvoltării.

  Dumitru Vulpe a declarat că proiectul prevede introducerea a 29,5 km de rețea de gaze în localitate, 10 obiective culturale urmând să fie racordate la rețea, dar și un număr important de gospodării individuale.

  Primăria Câlnic a avut nevoie pentru acest proiect de o serie de avize, pornind de la Secția de Drumuri Naționale, CEZ, Telekom, Agenția pentru Protecția Mediului, Direcția Județeană de Cultură, Culte și Patrimoniu, Consiliul Județean-Direcția Tehnică si Societatea Națională de Transport Gaze Naturale ”Transgaz” SA Mediaș.

  Avizele au fost deja obținute de către autoritatea locală. ”Aceasta investițăie împreuna cu cele finalizate si cu cele în curs de realizare au menirea de a dezvolta calitatea vieții cetățenilor comunei Câlnic”, a declarat Dumitru Vulpe, primarul localității.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: