spot_img
Altele
  AcasăActualitateConcurență mare pe posturile de îngrijitor la centrul social din Motru

  Concurență mare pe posturile de îngrijitor la centrul social din Motru

  Zece posturi au fost scoase la concurs de Primăria municipiului Motru la un centru social din localitate construit pe fonduri europene. Cea mai mare concurență s-a înregistrat pe cele două posturi de îngrijitor, pentru care s-au înscris 25 de candidați.

  Gigel Jianu, primarul municipiului MotruPrimarul Gigel Jianu susține că s-a ocupat special de organizarea concursului, pentru a fi înlăturate orice suspiciuni, iar totul a fost înregistrat video și audio: „Comisiile s-au întrunit la ora 8 dimineaţa, au luat bibliografia, au făcut subiectele, subiectele au fost sigilate, ştampilate. E adevărat că, făcându-se pe loc subiectele, s-a întârziat începerea concursului cu vreo 20 de minute. Am făcut acest lucru pentru a elimina suspiciunea că toate plicurile ar fi avut aceleași subiecte. La sfârșitul concursului, comisia s-a deplasat la primărie, a verificat lucrările, a dat punctajele, a pus notele și, după ce a semnat fiecare membru din comisie pe fiecare lucrare, s-au desigilat lucrările, totul fiind filmat A fost consemnat numele și prenumele și punctajul obținut. Cred că este prima dat când un concurs se desfășoară în acest fel în istoria orașului. Cei care au făcut au avut șanse egale”.

  Primarul are dubii cu privire la concursurile anterioare

  Două posturi nu au fost ocupate, unul fiind cel de medic pentru că nimeni nu s-a arătat interesat să-l ocupe: „Avem un post pentru care nu a candidat nimeni, respectiv cel de medic. Am avut și două posturi unde au fost câte un singur candidat, iar unul dintre posturi nici nu a fost ocupat”, a precizat Gigel Jianu.
  Primarul municipiului Motru a răspuns unor acuzații lansate pe Facebook că au existat rude ale unor liberali care au obținut punctaje mari la proba scrisă: „Unii au fost slab pregătiți și au susținut că este ceva aranjat pentru a-și justifica eventualul eșec, iar alții au un interes să denigreze toate acțiunile. Aștept pe toată lumea interesată să vadă cum a decurs modalitatea organizării concursului”. Mai mult decât atât, primarul spune că are mari semne de întrebare despre cum au fost organizate concursurile în trecut: „Îmi ridică suspiciuni cum au fost organizate concursurile din urmă, pentru că se agită foarte tare tocmai ce care s-au ocupat de organizarea concursurilor din anii trecuți”.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: