spot_img
20.2 C
Târgu Jiu
luni, septembrie 25, 2023
Altele
  AcasăActualitateConducere nouă la Protecția Copilului Gorj

  Conducere nouă la Protecția Copilului Gorj

  Direcția Generală de Asistență Socială și Protecție a Copilului își schimbă conducerea. Dumitru Cotrună va elibera postul de director pe data de 29 a acestei luni, când nou șef va fi numit pe o perioadă de interimat.

  Sarcina de a prezenta noua echipă îi revine președintelui Consiliului Județean Gorj, Cosmin Popescu, care își dorește organizarea unui concurs cât mai rapid. „Pe data de 29 septembrie o să fac public numele persoanei care va ocupa interimatul Direcției până la organizarea concursului. Vor fi scoase la concurs posturile de director general executiv, director adjunct și director economic, la momentul actual toate aceste trei funcții fiind vacante”.

  Consilierii județeni au hotărât încă de luna trecută decapitarea întregii conduceri a Direcției Generale de Asistență Socială și Protecție a Copilului în frunte cu directorul Dumitru Cotrună. Decizia a fost luată ca urmare a numeroaselor scandaluri în care a fost implicată instituția din subordinea Consiliului Județean. Deși a beneficiat de o puternică susținere politică, fostul șef al DGASPC nu a reușit să țină în frâu subalternii din diferitele centre de protecție socială, iar președintele Consiliului Județean a fost nevoit, în cele din urmă, să caute un înlocuitor.

  Te-ar mai putea interesa

  1 COMENTARIU

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: