spot_img
17.6 C
Târgu Jiu
vineri, septembrie 22, 2023
Altele
  AcasăActualitateConsilier DSVSA, învoit din arestul la domiciliu, să meargă la serviciu

  Consilier DSVSA, învoit din arestul la domiciliu, să meargă la serviciu

  Consilierul sanitar veterinar care a lovit cu mașina doi soți aflați pe trecerea de pietoni, femeia decedând în urma impactului, a scăpat și de arestul la domiciliu.

  O instanță de judecată a Judecătoriei Târgu Jiu a stabilit că Cristinel Lupulescu poate pleca de acasă în fiecare zi, între 8.00 și 17.30, pentru a merge la serviciu:

  „Admite cererea formulată de inculpatul LUPULESCU IULIUS CRISTINEL cu privire la individualizarea modalității de executare a obligației de a nu părăsi domiciliul. În baza art. 221 alin. 6 Cod de procedură penală, permite inculpatului Lupulescu Iulius-Cristinel să părăsească imobilul din mun. Tg-Jiu, ……., unde execută măsura arestului la domiciliu, începând cu data de 27.06.2022, în intervalul orar 08:00-17:30, în zilele de luni până joi, și în intervalul orar 08:00-14:30 în ziua de vineri, în vederea prezentării la locul de muncă, respectiv la Direcția Sanitară Veterinară și Pentru Siguranța Alimentelor Gorj, cu sediul în mun. Tg-Jiu, str. Ecaterina Teodoroiu , nr. 523, jud. Gorj, pe un traseu stabilit de către organele de supraveghere. Prezenta încheiere se va comunica inculpatului, Parchetului de pe lângă Judecătoria Tg-Jiu, unităţii de poliţie în a cărei circumscripţie se află domiciliul inculpatului, Biroului Supravegheri Judiciare din cadrul I.J.P. Gorj, Direcției Publice Comunitare Locale de Evidenţă a Persoanelor Tg-Jiu. În baza art. 275 alin. (3) C.pr.pen., cheltuielile judiciare avansate de stat rămân în sarcina acestuia. Definitivă“.

  Avea o alcoolemie de 1,77mg/l alcool în sânge

  Accidentul a avut loc în luna martie a acestui an. Cei doi soți traversau strada regulamentar pe trecerea de pietoni, atunci când au fost spulberați de mașina de teren condusă de către consilierul de la DSVSA Gorj. În urma impactului, Mariana Bocea, în vârstă de 57 de ani, a murit pe loc, iar soţul său, Alexandru Gabriel, a ajuns la spital în stare gravă.

  Cristinel Lupulescu a fost arestat pentru 30 de zile, de către Judecătoria Tg-Jiu, la propunerea procurorilor, fiind acuzat de ucidere din culpă, vătămare corporală şi conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe. Lupulescu avea o alcoolemie de 1,77mg/l alcool în sânge.

   

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: