spot_img
2.9 C
Târgu Jiu
vineri, decembrie 1, 2023
Altele
  AcasăActualitateConstrucţii NOI la solicitarea parlamentarului Weber! Banii vin de la Guvern!

  Construcţii NOI la solicitarea parlamentarului Weber! Banii vin de la Guvern!

  Una dintre marile probleme cu care se confruntă judeţul şi mai ales municipiul Târgu Jiu, este cea a grădiniţelor. În fiecare an, părinţii sunt puşi la mari încercări când trebuie să-şi înscrie copiii în ciclul preşcolar, din cauza lipsei locurilor în grădiniţele existente.

  În acest context, deputatul de Gorj, Mihai Weber, a anunţat că vor fi construite trei noi ngrădiniţe: una la Târgu jiu şi celelate două la Teleşti şi Slivileşti.”Sunt meritele celor care mi-au fost alături, răspunzând cu rapiditate la solicitările pe care Ministerul Educaţiei le-a făcut, vorbind de o grădiniţă care se va construi în Teleşti, iar aici am avut o legătură foarte bună cu fostul primar, domnul Bîldea, care a fost foarte receptiv, de asemenea, primarul Bucurescu de la Slivileşti, acolo unde se va construi o altă grădiniţă, mi-a acordat tot sprijinul său. Şi în municipiul Târgu Jiu, în cartierul Debarcader, va fi construită o grădiniţă, sperând ca astfel, calitatea actului de învăţământ să crească.

  Toate cele trei investiţii au ca temei deficitul major de locuri în grădiniţe dar şi noile reglementări specifice în vigoare privind spaţiul dedicat per copil”, spus parlamentarul.

  Te-ar mai putea interesa

  1 COMENTARIU

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: