spot_img
9.1 C
Târgu Jiu
sâmbătă, martie 2, 2024
Altele
  AcasăActualitateContestație la Hotărârea CL Târgu Jiu, ce dădea gestionarea câinilor fără stăpân...

  Contestație la Hotărârea CL Târgu Jiu, ce dădea gestionarea câinilor fără stăpân unei asociații din Hunedoara

  O asociație de protecție a animalelor a depus o contestație la Consiliul Local Târgu Jiu față de hotărârea de aderare a municipiului Târgu Jiu la Asociația de Dezvoltare Intercomunitară „Serviciul Județean de Ocrotire a Animalelor fără Stăpân“ din județul Hunedoara, prin care maidanezi aflați pe străzile din Târgu Jiu să fie capturați și duși în padocurile din județul vecin.

  Contestația fost depusă de către Asociația „Baza”, care solicită revocarea Hotărârii Consiliului Local Târgu Jiu. Proiectul de Hotărâre este de respingere a plângerii prealabile.

  Mai multe asociații de protecție a animalelor au criticat aderarea municipiului Târgu Jiu la această asociație, pentru că maidanezii urmează să fie transportați în județul vecină și că, astfel, li se va pierde urma. În plus, asociația din Hunedoara a fost acuzată că efectuează eutanasieri fără ca maidanezii să fie bolnavi sau bătrâni.

  Asociațiile de protecție a animalelor din Gorj, dar și din țară, au anunțat că se va ajunge până la contestarea în instanța de contencios administrativ a hotărârii Consiliului Local și că aceasta va fi prima etapă care trebuie îndeplinită.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: