spot_img
1.1 C
Târgu Jiu
sâmbătă, decembrie 9, 2023
Altele
  AcasăActualitateDezinfecție la ghenele de gunoi

  Dezinfecție la ghenele de gunoi

  Societatea Polaris, somată să asigure dezinfecția în punctele de colectare a deșeurilor. Pentru că platformele subterane au o imagine dezolantă, Poliția Locală a transmis operatorului să ia măsuri.

  În municipiul Târgu Jiu există mai multe platforme subterane care, pe cât de utile sunt pe timp de vară pe atât de periculoase sunt în această perioadă. Mânerul sistemului de rabatare este un mijloc de răspândire al virușilor motiv pentru care autoritățile fac apel la societatea prestatoare să dezinfecteze pe cât posibil bunurile pe care le dețin. “Având în vedere situația epidemiologică determinată de CoVid-19, în temeiul prevederilor Legii nr. 101 din 2006 privind serviciul de salubrizare a localităților, dar și a Contractului-cadrul de delegare a gestiunii serviciului public de salubrizare a localităților prin concesiune-activitatea de colectare și transport deșeuri, încheiat la nivelul municipiului Târgu Jiu, Poliția Locală Târgu Jiu a notificat S.C. POLARIS M HOLDING S.R.L., cu privire la obligația de a lua măsurile necesare privind igienizarea și dezinfecția tuturor punctelor de colectare a deșeurilor menajere, în special a coșurilor de inserție prevăzute cu sistem de rabatare a capacului și mâner, aferente platformelor subterane, amplasate pe raza municipiului Târgu Jiu”, a transmis Poliția Locală.

  Sfaturi pentru cetățeni

  Autorităție vin cu o serie de sfaturi și pentru populație. Cum dezinfecția mânerelor este pusă sub semnul întrebării este bine ca oamenii să-și ia măsuri de precauție. “Totodată, le recomandăm tuturor cetățenilor să respecte normele privind depozitarea deșeurilor menajere și să utilizeze platformele respective cu maximă prudență, prin evitarea contactului direct neprotejat, al mâinilor, cu mânerul recipientelor”, au mai transmis oficialii.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: