spot_img
27.5 C
Târgu Jiu
luni, septembrie 25, 2023
Altele
  AcasăActualitateDirecția Publică de Venituri din Târgu Jiu a fost mutată într-un alt...

  Direcția Publică de Venituri din Târgu Jiu a fost mutată într-un alt spațiu

  Direcția Publică de Venituri din cadrul Primăriei Târgu Jiu, unde cetățenii își achită taxele și impozitele, a fost mutată de luni, 18 septembrie, pentru o perioadă determinată, într-un alt sediu aflat pe strada A. I. Cuza, în fostul spațiu unde funcționau laboratoarele Universității „Constantin Brâncuși“.

  Decizia a fost luată pentru că sediul unde se plătesc impozitele va intra în reabilitare.

  „Cel târziu pe 1 ianuarie, spațiul de pe bulevardul Republicii, unde cetățenii își plătesc de obicei taxele și impozitele, va fi dat în folosință. Spațiul va fi modernizat în această perioadă. Vor fi puse și afișe pentru anunțarea cetățenilor către noul sediu, care se află î apropiere. Spațiul nu a fost reabilitate de mult timp, iar condițiile atât pentru angajați, cât și pentru cetățenii care ajung în acel spațiu nu sunt cel mai adecvate pentru această activitate. În plus, sala de așteptare, care era extrem de restrânsă, va deveni mult mai generoasă“, a precizat primarul municipiului Târgu Jiu, Marcel Romanescu.
  Numărul de angajați care vor lucra în același sediu va fi redus, pentru că o parte vor rămâne în spațiul de pe strada A. I. Cuza.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: