spot_img
21.6 C
Târgu Jiu
duminică, iulie 21, 2024
Altele
  AcasăActualitateDSP-ul, controlat la numărul de angajați

  DSP-ul, controlat la numărul de angajați

  Direcția de Sănătate Publică Gorj a fost vizitată de Corpul de Control din cadrul Prefecturii Gorj. Acțiunea vizează verificarea activității instituției, conducerii fiindu-i reproșat faptul că din forul de conducere există funcții neocupate.

  Potrivit prefectului Marcel Iacobescu, la ora actuală Narcis Stoian are putere deplină asupra DSP Gorj, deoarece instituția nu are un director adjunct care să asigure echilibrul balanței când vine vorba de luare deciziilor. În urma vizitei au fost comunicate concluziile.

  „Primele recomandări pe care le vom face vizează faptul că nu au exercitat controale pe programele naționale de sănătate care vizează angajările și cheltuirea banilor. Totodată, DSP Gorj are trei funcții de conducere și sunt ocupate doar două. Nu există director adjunct de sănătate publică. Se poate uza de funcția de director executiv pentru a înclina balanța în cazul unui vot. Dacă ar fi trei oameni probabil situația va fi alta. Funcțiile de conducere de șef birou sănătate publică, inspecție și control al factorilor de risc de mediu de viață și muncă și sunt neocupate și poate duce la nerespectarea regulilor de bună practică în realizarea activităților de control”, a transmis prefectul Marcel Iacobescu.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  Iliuși Antonie on Gorj: Se renumără voturile
  error: Content is protected !!