spot_img
14 C
Târgu Jiu
duminică, mai 19, 2024
Altele
  AcasăActualitateExproprieri pentru drumul expres Craiova- Târgu Jiu

  Exproprieri pentru drumul expres Craiova- Târgu Jiu

  Încep exproprierile pentru drumul expres Craiova -Târgu Jiu. O întâlnire pe această temă a avut loc zilele trecute între mai mulți factori de răspundere.

  Deputatul PSD de Gorj, Mihai Weber a participat la o întâlnire, împreună cu reprezentanții tuturor instituțiilor implicare în realizarea acestui proiect extrem de amplu, CNAIR, Consiliul Județean Gorj și cele 10 primării din Gorj care vor fi traversate de drumul expres, dar și reprezentanții societății care efectuează lucrările în acest stadiu al proiectului, unde s-au purtat discuții despre importanța implicării tuturor autorităților în vederea aplicării fără piedici a Legii 255/2010, privind exproprierea pentru cauză de utilitate publică, astfel încât să nu existe nicio întârziere sau abatere de la prevederile contractului. Aceiași întâlnire a avut loc o întâlnire și în județul Dolj, având același format.

  „Atunci când le-am promis gorjenilor că vor avea un drum expres, proiectul meu de suflet, răutățile și invidia nu au întârziat să apară. Drumul expres Târgu Jiu-Craiova pășește într-o nouă etapă, acea de finalizare a forajelor geotehnice și investițiilor arheologice, urmând etapa de exproprieri. Din documentație reiese clar faptul că pe porțiunea Craiova-Filiași, tronsonul va avea regim de AUTOSTRADĂ, iar Filiași-Târgu Jiu va fi DRUM EXPRES. Am satisfacția că proiectul pentru care m-am implicat în mod deosebit prinde contur, iar Gorjul va fi pus pe harta județelor cu o infrastructură rutieră modernizată, atractiv pentru investitori și nu numai”, a transmis Mihai Weber.

  Te-ar mai putea interesa

  2 COMENTARII

  1. Dezvoltarea infrastructurii poate aduce beneficii importante pentru oameni și economie, dar este important să se țină cont de impactul social, uman și asupra mediului. Autoritățile locale trebuie să ia în considerare toate aceste aspecte în deciziile lor și să acționeze în interesul celor afectați.

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: