spot_img
Altele
  AcasăActualitateFNME se delimitează de acţiunile lui Condescu

  FNME se delimitează de acţiunile lui Condescu

  comunicat-fnmeLiderii a nouă sindicate ce fac parte din Federaţia Naţională Mine Energie au transmis un comunicat prin care anunţă că se delimitează de acţiunile lui Marin Condescu. Mai mult, birourile executive din cadrul Federaţiei Naţionale Mine Energie (FNME) au decis în cadrul unei şedinţe dizolvarea Uniunii Sindicatelor Miniere din Oltenia (USMO).

  au decis în cadrul unei şedinţe dizolvarea Uniunii Sindicatelor Miniere din Oltenia (USMO). „În data de 06.10.2016, birourile executive ale sindicatelor afiliate la Federaţia Naţională Mine Energie, din Societatea Complexul Energetic Oltenia S.A., au hotărât următoarele:

  1. Aplicarea programului stabilit de către delegaţii sindicali, reuniţi în Conferinţa Uniunii Sindicatelor Miniere Oltenia din 02.09.2016, privind dizolvarea U.S.M.O., în paralel cu soluţionarea celorlalte probleme organizatorice;

  2. Informăm opinia publică asupra faptului că domnul Marin Condescu, preşedinte înscris în 2010 la Tribunalul Gorj dar al cărui mandat s-a încheiat în aprilie 2015, nu mai poate să ia decizii în numele nostru, astfel că ne delimităm de acţiunile sale, inclusiv în privinţa clubului de fotbal Pandurii Târgu-Jiu;

  3. Solicităm convocarea de urgenţă a Consiliului de Coordonare extraordinar al Uniunii Sindicatelor Miniere Oltenia de către Biroul Executiv înscris în 2010, la Tribunalul Gorj, dar al cărui mandat s-a încheiat în aprilie 2015, deoarece, acesta nu mai poate lua decizii în numele sindicatelor semnatare”, se arată în comunicatul FNME.

  Te-ar mai putea interesa

  1 COMENTARIU

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: