spot_img
14.4 C
Târgu Jiu
marți, mai 30, 2023
Altele
  AcasăActualitateLocalnicii din Dănciulești rămân fără servicii sanitar-veterinare

  Localnicii din Dănciulești rămân fără servicii sanitar-veterinare

  La licitația pentru concesionarea a 18 loturi în comune și orașe din județ, organizată de către Direcția Sanitar-Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor Gorj, nu a depus nimeni o ofertă valabilă pentru lotul Dănciulești. Prin urmare, va fi nevoie de o nouă licitație pentru circumscripția veterinară din comuna respectivă.

  În total au fost acceptate 20 de oferte și acestea urmează să fie analizate de către șefii DSVSA Gorj. Este nevoie de servicii sanitar-veterinare pentru următoarele localități: Baia de Fier, Bălănești, Berlești, Bâlteni, Borăscu, Bustuchin, Bumbești-Pițic, Dănești, Dragotești, Fărcășești, Mătăsari, Motru, Samarinești, Săulești, Stejari, Turburea și Văgiulești. Pentru Motru au fost depuse trei oferte, iar pentru Bâlteni două oferte.

  Serviciile sanitar-veterinare sunt vitale la nivelul localităților. Prin intermediul circumscripțiilor, se derulează campanii de prevenire a răspândirii bolilor în rândul animalelor, vaccinări, administrarea de tratamente, implementarea unor decizii legate de pesta porcină africană, analize medicale și altele. În bugetul oferit de DSVSA, medici veterinari sau firme trebuie să vină cu oferte care să acopere serviciile solicitate la nivelul fiecărei circumscripții veterinare.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: