spot_img
24 C
Târgu Jiu
sâmbătă, iulie 20, 2024
Altele
  AcasăActualitateLocuri de muncă multe, solicitări puține

  Locuri de muncă multe, solicitări puține

  Rezultatele Bursei locurilor de Muncă, organizată luna trecută la Târgu Jiu, nu mai sunt așa de spectaculoase pe piata muncii, ca în trecut. Anul acesta, doar 2 persoane au fost angajate pe loc, numărul participaților fiind mai mic decât cel al locurilor de muncă disponibile.

  Eforturile angajaților AJOFM de a sprijini șomerii în căutarea unui loc de muncă nu au rezultate, atunci când cetățenii nu sunt interesați de oferta de locuri de muncă. La ultima Bursă organizată, participanții au fost în număr restrâns.

  „La ultima Bursă a Locurilor de Muncă am avut disponibile 727 locuri de muncă. În sală au fost prezenți 51 de reprezentanţi economici. Din cele 727 de locuri de muncă vacante oferite, 21 au fost pentru cei cu studii superioare. Au participat 312 persoane și o grupă de șapte deţinuţi de la Penitenciarul Târgu Jiu, care se apropie de eliberare. Au fost angajate pe loc 2 persoane şi încă 116 au fost selectate pentru susţinerea unui interviu sau a unei probe de lucru”, a declarat directorul AJOFM, Romeo Chiriac.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  Iliuși Antonie on Gorj: Se renumără voturile
  error: Content is protected !!