spot_img
26.8 C
Târgu Jiu
miercuri, septembrie 27, 2023
Altele
  AcasăActualitateMască de protecție în Spitalul de Urgență Târgu Jiu

  Mască de protecție în Spitalul de Urgență Târgu Jiu

  Medicii din cadrul Spitalului Județean de Urgență Târgu Jiu recomandă purtarea măștii în cadrul unității sanitare, ca urmare a înmulțirii cazurilor de COVID-19.
  „Având în vedere creșterea numărului de cazuri confirmate SARS-CoV-2 la nivel național și nu numai, în cadrul Spitalului Județean de Urgență Târgu-Jiu se recomandă, în continuare, purtarea permanentă a măștii de protecție, în vederea limitării răspândirii virusului.
  Recomandarea a fost făcută de medicul epidemiolog Dumitru Vlăduț, coordonatorul Serviciului de Prevenire a Infecțiilor Asociate Asistenței Medicale (SPIAAM) din cadrul Spitalului Județean de Urgență Târgu-Jiu.
  Aceste recomandări se adresează întregului personal angajat al Spitalului Județean de Urgență Târgu-Jiu, cât și pacienților, aparținătorilor, vizitatorilor, practicanților sau altor persoane care intră în instituție.
  De asemenea, rugăm persoanele care vin la sediul administrativ pentru a depune dosarele de participare la concursurile de angajare, să poarte mască de protecție“, au transmis reprezentanții Spitalului Județean de Urgență Târgu Jiu.
  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: