spot_img
22.9 C
Târgu Jiu
luni, mai 29, 2023
Altele
  AcasăActualitateOPORTUNITATE Investiție de peste 30 de milioane de euro în viitorul parc...

  OPORTUNITATE Investiție de peste 30 de milioane de euro în viitorul parc industrial de la Bălești

  Un investitor important din domeniul IT vrea să ridice un centru pe tot amplasamentul viitorului parc industrial din comuna Bălești. Investiția se ridică la peste 30 de milioane de euro și va genera câteva sute de locuri de muncă. Problema este că investiția ar putea fi pierdută, deoarece autorizațiile necesare sunt emise cu mare greutate de către funcționarii unor instituții din Gorj, iar investitorul ar putea să se reorienteze către alte zone din țară.

  „Se află în elaborare Planul Urbanistic Zonal, adică schimbarea din pășune și izlaz în zonă industrială, după care urmează să obținem titlu de parc industrial.
  Pe de altă parte, începem pe puncte de lucru. Există negocieri cu un investitor care s-a arătat interesat de întreaga suprafață de 10,4 hectare. Nu am libertatea de a discuta despre viitoarea investiție, dar pot să precizez că este vorba de o activitate de înaltă tehnologie“, a spus Eftemie Popescu, directorul Parcului Industrial Gorj.

  „Sperăm să nu-i scadă interesul pentru județul Gorj“

  Conducerea Parcului Industrial Gorj a încheiat chiar un memoriu cu investitorul.
  „S-a semnat un memoriu de intenție, ca primă intenție, care arată că investiția se va ridica la peste 30 de milioane de euro, care vor genera 300-400 de locuri de muncă. (…)
  Ne omoară hârtiile. Sperăm să nu-i scadă interesul pentru județul Gorj“, a mai precizat Eftemie Popescu, la o emisiune de la postul 1 Plus Tv.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: