spot_img
17.3 C
Târgu Jiu
joi, septembrie 28, 2023
Altele
  AcasăActualitatePandurii, în Târgul Auto Succes

  Pandurii, în Târgul Auto Succes

  Vizitatorii celui mai mare târg auto din Oltenia, Târgul Succes, au avut ieri parte de o mare surpriză. Jucătorii echipei Pandurii au fost invitaţi pentru a împărţi gratuit bilete la meciul ce se va disputa în această seară pe stadionul Municipal din Târgu-Jiu. Fotbaliştii echipei au fost prezenţi în renumitul târg auto pentru a discuta cu suporterii şi pentru a-i invita să le fie alături la meciul de astăzi cu Oţelul Galaţi.

  Sute de vizitatori au profitat de vremea frumoasă pentru a veni în Târgul Succes, iar vizita lor nu a rămas nerăsplătită. Compania Succes împreună cu jucătorii şi conducerea Clubului Pandurii au oferit, gratuit, sute de invitaţii vizitatorilor Târgului Auto Succes. Iniţiativa a avut ca scop promovarea echipei în speranţa că astăzi pe stadion vor fi prezenţi toţi cei care au avut norocul să primească câte un bilet. „Este o acţiune de promovare a echipei. Vrem să promovăm şi echipa, vrem să promovăm şi sponsorul nostru, firma Succes, şi astăzi (n.r. ieri), înainte de meciul cu Oţelul Galaţi, facem un drum prin Târgul Auto, unde împărţim materiale promoţionale şi bilete gratuit pentru meciul de mâine. Avem un singur gând, să câştigăm mâine şi să readucem oamenii la stadion. Suntem mulţumiţi de parteneriatul cu Succes şi nu avem ce să reproşăm”, a declarat preşedintele Clubului Pandurii, Mihai Prunariu. Cum echipa trece printr-o perioadă mai dificilă, are nevoie de susţinere. Aşadar, prin această acţiune oficialii Clubului împreună cu compania Succes s-au gândit să atragă cât mai mulţi suporteri pe stadion. Antrenorul pandurilor, Petre Grigoraş, venit pentru prima dată în vestitul târg, a rămas impresionat de numărul mare al vizitatorilor, cât şi de dimensiunea locaţiei. „Este pentru prima oară când vin şi îmi dau seama cât de mare este, chiar nu mă aşteptam. O să mergem cu echipa peste tot să împărţim bilete”, a declarat Petre Grigoraş, antrenorul echipei Pandurii.

  Dintre cei care au călcat ieri pe porţile târgului, majoritatea au văzut în acţiunea de promovare a echipei reprezentative, Pandurii Târgu-Jiu, un lucru bun, lăudabil. „Eu cred că acţiunea de împărţire gratuită a biletelor nu poate fi decât benefică pentru toată lumea. Echipa care trece printro perioadă dificilă este susţinută, iar cei care se află azi aici şi iubesc Pandurii pot să o demonstreze, pentru că sunt invitaţi să o facă. Poate ar putea şi conducerea Clubului, organizatorii să facă mai multe. Sunt convins că dacă mergem mai mulţi este mai bine pentru moralul echipei, dar şi echipa trebuie să ne arate că joacă”, a declarat un vizitator. „Sunt mulţumit, am luat două bilete pentru că voi merge la meci cu un prieten. Nu ştiam de această acţiune, am venit să cumpăr câte ceva şi am reuşit să iau şi aceste bilete”, a declarat un alt vizitator. Fotbaliştii au fost bine primiţi în Târgul Auto Succes şi s-au arătat încântaţi de ieşire, fiind un prilej de relaxare înainte de meciul din această seară cu Oţelul Galaţi, declarând că au singur gând, acela de a câştiga şi că se aşteaptă la cât mai mulţi suporteri. Aceştia au oferit bilete vizitatorilor, au dat autografe şi au ascultat sfaturi de la cei care susţin această echipă şi speră ca Pandurii să obţină prima victorie pe teren propriu din acest sezon.

  Tombolă cu premii în Târgul Auto Succes

  Surprizele au continuat pentru vizitatorii Târgului. Astfel, cei care au ales să se relaxeze la Terasa Succes au avut şansa să participe la o tombolă organizată de compania Succes de unde au plecat cu diverse premii. Norocoşii au apreciat iniţiativa şi speră la cât mai multe astfel de acţiuni. „Este binevenită această tombolă, mai ales că am luat şi un bilet de la Pandurii şi voi merge la meci pentru a susţine echipa. Nu mă aşteptam, dar mă bucur că am reuşit să ajung şi apreciez tot ceea s-a făcut aici”, a declarat un câştigător al tombolei.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: