spot_img
17.7 C
Târgu Jiu
luni, iunie 17, 2024
Altele
    AcasăActualitateParcul Național Defileul Jiului la înălțime, la Ziua Europeană a Parcurilor 2024

    Parcul Național Defileul Jiului la înălțime, la Ziua Europeană a Parcurilor 2024

    Parcul Național Defileul Jiului a strălucit, joi, la evenimentul dedicat Zilei Europene a Parcurilor, desfășurat în localitatea vâlceană Brezoi, sub deviza „Vote for Nature!”. Produsele autentice și suvenirurile speciale prezentate au demonstrat cum produsele locale pot susține eforturile de conservare, prin promovarea turismului responsabil.

    „Prin această reuniune anuală, ne reamintim de angajamentul nostru comun pentru un mediu mai curat și mai sănătos și recunoaștem contribuția inestimabilă a fiecărui participant în protejarea patrimoniului natural și cultural. Astfel de inițiative sunt vitale pentru a asigura că parcurile naționale și naturale nu sunt doar sanctuare de biodiversitate, ci și spații de întâlnire și învățare pentru comunitățile care le înconjoară.

    Evenimentul nu a fost doar o ocazie de a celebra frumusețile naturale ale regiunii, ci și un forum de schimb de idei și bune practici între administratorii parcurilor și vizitatorii lor.

    Să continuăm să votăm pentru natură și să protejăm împreună patrimoniul nostru natural și cultural!”, a transmis administrația Parcului Național Defileul Jiului, după desfășurarea evenimentului. La acesta au participat parcuri naționale din întreaga țară.

    Te-ar mai putea interesa

    LĂSAȚI UN MESAJ

    Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
    Introduceți aici numele dvs.

    Ultima oră!

    Comentarii recente

    Iliuși Antonie on Gorj: Se renumără voturile
    error: Content is protected !!