spot_img
30.4 C
Târgu Jiu
luni, iulie 15, 2024
Altele
  AcasăActualitatePeste 70 de meșteșugari au fost prezenți la Festivalul România Autentică, de...

  Peste 70 de meșteșugari au fost prezenți la Festivalul România Autentică, de la Hobița

  La cea de-a șaptea ediție a festivalului România Autentică, organizat de Primăria Peștișani, peste 70 de meșteșugari au fost prezenți. Aceștia au adus esența și frumusețea tradițiilor noastre.

  „ Cu inima plină de recunoștință, dorim să mulțumim tuturor meșteșugarilor care au fost prezenți la cea de-a șaptea ediție a festivalului România Autentică. Fără talentul și dedicarea voastră, această sărbătoare a culturii populare românești nu ar fi fost posibilă. Sunteți adevărații păstrători ai tradițiilor noastre și ne-ați oferit tuturor o experiență de neuitat“, se arată pe pagina de Facebook România Autentică.

  Peste 15.000 de iubitori ai tradițiilor au participat la acest festival de la Hobița. „Suntem extrem de mândri și recunoscători că am avut alături peste 15.000 de iubitori ai artei și culturii românești, care au venit să celebreze împreună cu noi. Atmosfera creată de voi, dragi meșteșugari, a fost cu adevărat magică și a adus la viață esența autentică a României“, au mai anunțat cei de la România Autentică.

   

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  Iliuși Antonie on Gorj: Se renumără voturile
  error: Content is protected !!