spot_img
21.7 C
Târgu Jiu
miercuri, mai 29, 2024
Altele
  AcasăActualitateProtest cu sute de autoturisme pe un drum din Gorj

  Protest cu sute de autoturisme pe un drum din Gorj

  Sute de șoferi au participat la un protest inedit pe Drumul Județean 662, pentru a trage un semnal de alarmă cu privire la starea avansată de degradare a acestuia.

  Aproximativ 200 șoferi de autoturisme au participat duminică, la prânz, la protestul anunțat pe drumul care face legătura între comunele Brănești-Aninoasa-Hurezani-Vladimir.
  Șoferii spun că nu mai pot suporta să circule pe un drum plin de gropi și să plătească pagubele produse mașinilor. Aceștia au mers cu mașinile într-o coloană lungă de câțiva kilometri, cu steaguri și muzică patriotică răsunând la difuzoare.
  „Ne rupem mașinile pe acest drum și să ne cheltuim bani în service pe reparații. Data viitoare vom fi atât de mulți încât vom bloca drumul. Autoritățile trebuie să facă ceva cu acest drum. Am terminat bucși. Am făcut praf jențile. Bieletele și bucșile le-am schimbat de mai multe ori“, a spus Ionuț Ilina, unul dintre protestatari.

  Drumul județean urmează să fie reabilitat

  Deocamdată, pe DJ 662 se fac doar plombări de gropi.
  Reprezentanții Consiliului Județean Gorj au anunțat că proiectul de modernizarea în totalitate a drumului va fi depus în luna aprilie spre finanțare, după 2 ani cât au durat demersurile necesare și întocmirea dosarului pentru obținerea de fonduri europene, după care va fi demarată licitația pentru stabilirea constructorului.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!