spot_img
23 C
Târgu Jiu
vineri, iunie 2, 2023
Altele
  AcasăActualitatePrunariu începe “Jihadul” împotriva apropiaților lui Condescu

  Prunariu începe “Jihadul” împotriva apropiaților lui Condescu

  Preşedintele clubului Pandurii, Mihai Prunariu, a susţinut o conferinţă de presă în care şi-a prezentat pregătirea în domeniu, dar şi situaţia sportivă şi financiară a echipei de fotbal. De asemenea, Prunariu a răspuns acuzaţiilor lansate în ultima perioadă la adresa sa din partea lui Marin Condescu prin preşedintele Forţei Civice Gorj, Ion Săvoiu, dar şi prin intermediul liderilor PDL de la Gorj. De asemenea, Prunariu a exemplificat un caz de natură penală la Pandurii. Estre vorba de un contract de prestări servicii încheiat între Mădălina Berbecel, prin societatea Plan Expert şi Clubul Pandurii Târgu-Jiu.

  De când a fost instalat la conducerea Pandurilor, Mihai Prunariu, a achitat datorii din urmă, lăsate de Marin Condescu, facturi venite în valoare de circa 1,5 milioane de euro. Prunariu a exemplificat un caz de natură penală la Pandurii. Estre vorba de un contract de prestări servicii încheiat între Mădălina Berbecel, apropiata lui Condescu, prin societatea Plan Expert şi Clubul Pandurii Târgu-Jiu, reprezentat de Ion Rădoi, pentru realizarea unui studio de televiziune pentru postul local Tele3. „Sunt foarte multe nereguli depistate încă de la începutul expertizei contabile. Sunt contracte care nu au număr de înregistrate, sunt semnate de o persoană care nu are calitate oficială, fără ştampilă, fără date, procese-verbale fără valabilitate… E un contract de prestări servicii între SC Plan Expert Event şi CS Pandurii Lignitul Târgu-Jiu, între Ion Rădoi de la Pandurii şi Mădălina Berbecel de la această firmă. Printre ele era realizarea unui studio pentru televiziunea Tele3, care aparţine CS Pandurii, e scandentă după contract la 31.06.2014, este achitat mai mult de jumătate din contract, dar va trebui să facem o expertizare. Nu se va face această plată până nu vom vedea despre ce e vorba. Şi tot apar facturi de genul acesta, dar o să vă dau mai multe acte şi documente după expertiza contabilă”, a mai precizat Mihai Prunariu de la Pandurii.

  Cine îl ajută pe Nino?

  După ce conducerea Forţei Civice i-a acuzat pe preşedintele clubului Pandurii şi pe şefii PSD Gorj că pesedizează echipa de fotbal Pandurii, Mihai Prunariu îi dă un ultim drept la replică lui Ion Săvoiu, preşedintele organizaţiei Forţa Civică. Prunariu a aflat că Ion Săvoiu a fost pus să-l atace de către Marin Condescu, iar comunicatele de presă transmise de Forţa Civică Gorj au fost scrise de un fost lider PDL. Mai mult, Prunariu susţine că Săvoiu vrea să se facă cunoscut atacând Pandurii. „S-a pus problema că am fost ales politic să conduc Pandurii, că am multe servicii, că aş fi sectant, ba securist sau mason. N-am nicio incompatibilitate, nu am fost niciodată funcţionar public. Am fost atacat de un personaj pe nume Nino Săvoiu. N-am vorbit decât de trei ori în viaţa mea, doar de complezenţă. Am înţeles că altcineva îi scrie articolele şi el le semnează. Am înţeles că el nu are o problemă cu mine ca şi conducător al clubului, ci doar politic are ce are cu mine. Mi-a transmis printr-un prieten că vrea să-şi facă notorietate atacându-mă pe mine şi pe Pandurii. Oricum nu o să-i mai dau drept la replică decât foarte rar. El a fost membru PDL, am auzit că a avut ceva probleme, a fost mâna dreaptă sau stângă a pedelistului William Cheese-Brânză şi care era şeful Diasporei PDL. Ştiu că e prieten cu Marin Condescu şi cu cel care îi scrie aceste comunicate chiar şi de acolo de după gratii. Eu nu sunt şantajabil şi ştiu că asta deranjează pe mulţi”, mai declară Mihai Prunariu.

  Mitrescu minte

  Conducerea Pandurilor nu renunţă la războiul cu sindicalistul Constantin Mitrescu, vicepreşedinte FNME, care a folosit nelegal maşinile clubului în alte scopuri decât cele sportive. „Marţi am depus o singură plângere pentru abuz de încredere la Poliţie, după ce i-am explicat domnului Mitrescu că trebuie să ne aducă maşinile şi dacă a plătit cum susţine pentru ele poate să ne dea în judecată. I-am spus că aceste contracte sunt nule de drept pentru că nu conţin ştampile, număr de înregistrare şi nu vreau să spun mai multe. Domnul Golea a înţeles şi a adus maşinile. Maşinile sunt plătite de club. Şi ca să lămurim plăţile domnului Mitrescu, a plătit până în momentul de faţă 1,8 miliarde de lei vechi, nu 3,1 miliarde cum a spus, aşa e în contabilitatea clubului”, a mai spus Mihai Prunariu. Curios este faptul că sindicalistul Constantin Mitrescu declara miercuri că a prezentat conducerii Pandurilor actele prin care a dovedit că a plătit microbuzul echipei şi acum aparţine Sindicatului Liber Energia Rovinari.

  Articolul precedent
  Articolul următor
  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: