spot_img
14 C
Târgu Jiu
duminică, mai 19, 2024
Altele
  AcasăActualitateRăducan: „ Lucrarea de pe Calea Eroilor, o ofensă adusă târgujienilor”

  Răducan: „ Lucrarea de pe Calea Eroilor, o ofensă adusă târgujienilor”

  calea eroilorFostul prefect de Gorj, Corneliu Răducan, susține că lucrarea de pe Calea Eroilor nu a fost gândită bine. Declarația vine în contextul în care unele zone din lucrare au fost pavate cu piatră cubică și altele cu pavele. Politicianul, membru USR, susține că lucrarea este o batjocură la adresa cetățenilor. Este încă o dovadă că opoziția are un rol important, să stea cu ochii pe putere, primarul Târgu Jiului, Marcel Romanescu, fiind membru PNL.

  „Este cel mai important proiect implementat în Târgu Jiu. Nicio personă decentă din Târgu Jiu nu este mulțumită de șantierul de pe Calea Eroilor. Din punctul meu de vedere, ce se întâmplă acolo este o ofensă adusă tuturor târgujienilor. Acolo, din punctul meu de vedere, nu este în regulă absolut nimic. Capacele de canal nu sunt puse bine, vin cu un mușuroi de pietre lângă ele și spun că așa vor să facă. Pietrele sunt puse alandala. Eu zic că ar trebui schimbată optica și a celor care au proiectat și a celor care au lucrat și a celor care plătesc. Sper ca lucrarea să nu fie realizată la modul cum e astăzi. Rigolele de preluare a apelor nu sunt ok. Sunt lacune din partea proiectantului. Nu poți să vii cu piatră cubică la intrare în facultate. E disconfort pentru doamnele și domnișoarele care lucrează și studiază la Universitate”, susține Răducan.

  Arhitect de meserie, Răducan spune că încă se pot face modificări la lucrările deja realizate. „Există dispoziții de șantier pe care le poate da proiectantul, la dispoziția beneficiarului. Ar putea să le spună că nu e bine pus capacul, intersecția nu este realizată corespunzător. Proiectantul poate să vină să constate, ”da domne, ai avut dreptate” și să se remedieze. Nu e vorba de soluții extrem de elaborate care necesită schimbări majore. Noi stăm de cinci ani de zile să punem piatră pe 150 de metri de drum. NU, nu este în regulă ce se întâmplă acolo”.

   

  Te-ar mai putea interesa

  1 COMENTARIU

  1. Nu te lasa Marcelica!
   Baga mare ptr inca o lucrare mitocaneasca.
   In fond, se stie ca atat poti si asta merita tzarusii care te-au votat. Noapte buna in continuare!

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: