spot_img
22.6 C
Târgu Jiu
luni, octombrie 2, 2023
Altele
  AcasăActualitateScandal în FNME după semnarea Contractului Colectiv de Muncă. „Nu merită să...

  Scandal în FNME după semnarea Contractului Colectiv de Muncă. „Nu merită să fie președintele unei federații sindicale“

  Vicepreședintele Sindicatului Energia Rovinari, Manu Tomescu, îl atacă pe președintele Federației Naționale Mine Energie, Dumitru Pârvulescu, pentru că a fost de acord cu o serie de discriminări: „În urmă cu 7 ani făceam un protest extrem împotriva abuzurilor și discriminărilor făcute de managerul Ciurel, susținut de SMEO, sindicatul pe care și-l crease în C.E.Oltenia.

  Iată că am ajuns ca după 7 ani să constatat că FNME sub comanda lui Dumitru Pîrvulescu susține discriminările și inechitățile din C.E.Oltenia!

  Constantin Mitrescu i-a cerut președintelui FNME, Dumitru Pîrvulescu să nu semneze Contractul Colectiv de Muncă până când nu sunt eliminate toate discriminările și inechitățile din Contractul Colectiv de Muncă, în ceea ce privește, sporul de producție, limitele de salarizare și zilele suplimentare la concediile de odihnă, însă marele boss de federație nici nu s-a sinchisit să mimeze măcar că îi pasă, așa cum se obișnuise să facă în ultima perioadă!

  Dacă de la ceilalți președinți de sindicate din celelalte termocentrale nu am nici cea mai mică așteptare să le pese de faptul că membrii lor au zile de concediu de odihnă mai puține și limite de salarizare mult mai mici în comparație cu alte locuri de muncă similare, așa cum în trecut nu le-au păsat nici că nu le-au fost recunoscute condițiile de muncă, tot așa cum nu am pretenții să se lupte pentru drepturi nici de la bossul SMEO din Termocentrala Rovinari, pentru că el este preocupat doar cum să căpușeze pe bani cât mai mulți compania, cu firma lui de transport, de la Dumitru Pîrvulescu, președintele FNME, încă mai aveam puțină speranță, însă mi-am făcut iluzii degeaba!“, a transmis Manu Tomescu într-un mesaj postat pe Facebook.

   

  „Cât mai acceptați să fiți bătaia de jos a lui Căldărușe și Jan Popescu“

   

  Manu Tomescu se bucură de o mare susținere din partea salariaților, după protestele organizate în Piața Prefecturii. Acesta i-a atacat și pe ceilalți lideri de sindicat, pentur că nu-i reprezintă pe oameni: „Domnilor boși sindicali, dacă nu eram noi cei care am protestat pentru drepturi timp de mai mult de un an, săptămână de săptămână, astăzi nici membrii voștrii și nici voi nu erați încadrați în condiții speciale de muncă,  iar la aceste negocieri încercați să ne explicați că nu puteți cere mărirea veniturilor pentru că este C.E.Oltenia pe pierdere!

  Noi cei care am protestat v-am creat oportunitatea de a negocia în niște condiții optime, însă văd cu amărăciune că habar nu aveți de problemele cu care se confruntă membrii voștrii, oameni care vă plătesc cotizație degeaba, cel puțin celor care sunteți sindicaliști în energie!

  Iar în ceea ce-l privește pe Dumitru Pîrvulescu, astăzi ne-a arătat încă o dată că nu merită să fie președintele unei federații sindicale care se pretinde a trata în mod egal și cu aceeași unitate de măsură, toți membrii de sindicat!

  P.s Membrii SMEO din Termocentrala Rovinari, cât mai acceptați să fiți bătaia de jos a lui Căldărușe și Jan Popescu Microbuze !?

  Cei care se laudă că ei dau ora exactă în C.E.Oltenia, astăzi au semnat Contractul Colectiv de Muncă fără să le pese că voi aveți o salarizare în bătaie de joc și zile de concediu de odihnă mai puține!“.

   

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: