spot_img
16.7 C
Târgu Jiu
duminică, octombrie 1, 2023
Altele
  AcasăActualitateAliment contaminat cu Listeria, retras din Carrefour

  Aliment contaminat cu Listeria, retras din Carrefour

  Autoritatea Națională Sanitară Veteinară și pentru Siguranța Alimentelor anunță retragerea din hipermarketurile Carrefour a produsului „File somon norvegian afumat 200 g”, ca urmare a evidențierii prezenței Listeria monocytogenes.

  „Vă informăm că societatea OCEAN FISH S.R.L. a inițiat retragerea de la comercializare a produsului de mai jos, ca urmare a evidențierii prezenței Listeria monocytogenes.
  CARREFOUR ROMÂNIA S.A. retrage de pe piață și recheamă de la consumatori următorul produs cu datele de identificare de mai jos:
  Denumire produs: FILE SOMON NORVEGIAN AFUMAT 200G
  Brand: CARREFOUR EXTRA
  Cod EAN: 5941872102384
  Nr. Lot/DLC: 08092023 / 08.09.2023
  Nr. Lot/ DLC: 17092023 / 17.09.2023
  Se recomandă persoanelor care dețin produse din loturile descrise mai sus să nu le consume ci să le distrugă sau să le aducă înapoi în magazinele de unde le-au cumpărat. Contravaloarea produselor va fi returnată, fără a fi necesară prezentarea bonului fiscal.
  Persoanele care au consumat produsele menționate mai sus și care prezintă febră simplă sau însoțită de dureri de cap, sunt rugate să consulte medicul și să raporteze acest consum.
  Femeile gravide, persoanele cu imunitate scăzută, precum și cele în vârstă trebuie să acorde o atenție deosebită acestor simptome.
  Aceste simptome pot sugera listerioza, boală potențial gravă, cu un timp de incubație de până la opt săptămâni.
  Pentru informații suplimentare, puteți contacta Carrefour România S.A.: clienti@carrefour.com” a transmis ANSVSA pe site-ul oficial, http://www.ansvsa.ro/ .

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: