spot_img
19.5 C
Târgu Jiu
miercuri, iunie 19, 2024
Altele
  AcasăActualitateTurburea a pierdut 800 de locuitori, dar nu pierde consilieri

  Turburea a pierdut 800 de locuitori, dar nu pierde consilieri

  Comuna Turburea a pierdut 800 de locuitori, potrivit ultimului recensământ, însă nu va pierde consilieri locali. Este anunțul făcut de Ion Bârcă, primarul din Turburea.

  Bîrcă a spus că reducerea numărului de locuitori este un neajuns, însă nu afectează configurația Consiliului Local. Acesta cuprinde 13 aleși. Potrivit primarului, Turburea are acum 4.019 locuitori, față de 4.960 în urmă cu 13 ani. Edilul a precizat că scăderea înregistrată este de 800 de persoane.

  „Este o scădere de 800 de persoane care ne afectează. Este o scădere la modul general în țară. Din analiza noastră sunt în jur de 300 de persoane plecate din comună, cei mai mulți la muncă în străinătate, iar restul au decedat. Ține și de natalitate și de sporul natural negativ. Reducerea populației nu va reduce și numărul de consilieri pentru 2024. Vor rămâne tot 13, ca acum. Fiecare încasează lunar o indemnizație de 600 de lei”, a declarat primarul din Turburea, Ion Bârcă.

  Te-ar mai putea interesa

  3 COMENTARII

  1. Da’ aia 13 ce fac? Vin pe camp la masuratori? Ca unii n-au stiut la timp si pamantul lor s-a dat altora! Aia ce produc pentru leafa? Alo, primaria Turburea, promiteati din bani pnrr intabulare gratuita acum cativa ani. In alte parti s-a putut, la noi nu. Sau nu la toti. Hai, ne miscam si noi? Pana nu se iau locurile noastre mostenite si taxate, de catre altii!

  2. Bre, dom’ primar, asteptam, dar nu ne plecam. Adica ne reprezentati, stiti, vin alegeri. Eu nu am nimic de ascuns, vreau doar ce am de la tata pe acte. Haideti sa facem, ca e mort de 11 ani, hai sa scapam dè o grija! Help!

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  Iliuși Antonie on Gorj: Se renumără voturile
  error: Content is protected !!