spot_img
1.1 C
Târgu Jiu
luni, decembrie 4, 2023
Altele
  AcasăActualitateTurneul internațional de tenis de la Târgu Jiu, anulat

  Turneul internațional de tenis de la Târgu Jiu, anulat

  Turneul internațional de tenis de la Târgu Jiu nu va mai avea loc în acest an. Omul de afaceri Ilie Ilinca, organizatorul manifestării sportive, a spus că nu a primit, în acest an, niciun sprijin de la Primăria Târgu Jiu, iar toate cheltuielile au căzut pe umerii săi. Acesta este supărat pe conducerea Primăriei Târgu Jiu.

  „Sunt nemulțumit cu privire la modul în care au înțeles dânșii să sprijine evenimentul acesta pe care reușisem să-o organizez în ultimii trei ani. Ar fi fost al patrulea an în acest an. Pe lângă faptul că nu au sprijinit a mai apărut și un articol în presă că am cerut eu bani pentru mine. Eu, pe lângă promovarea orașului, ar fi fost și un beneficiu financiar pentru oraș, în sensul căă veneau sportivi de pe toate continentele, care ar fi adus peste 150.000 de euro. Cam 200 de persoane stăteau o lună în Târgu Jiu“, a spus Ilie Ilinca la Radio Infinit.

  Acesta este un om de afaceri foarte important la nivelul județului Gorj. El deține firma de distribuție Luzan.

  „Sunt nemulțumit pe toată conducerea Primăriei“

  Nemulțumirea omului de afaceri provine de anul trecut, când Consiliul Local a aprobat ca unul dintre premii să fie acordat de către municipalitate, dar tot Ilie Ilinca a dat banii, pentru că de la primărie nu a venit niciun leu. Nu a venit nimeni de la Primărie să discute cu mine. Sunt nemulțumit pe toată conducerea Primăriei, nu în special pe actualul primar“, a mai spus Ilinca.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: