spot_img
26.7 C
Târgu Jiu
duminică, iulie 21, 2024
Altele
  AcasăActualitateUSR Gorj acuză Primăria Târgu Jiu că susține dezvoltatorii imobiliari: gardul unei...

  USR Gorj acuză Primăria Târgu Jiu că susține dezvoltatorii imobiliari: gardul unei școli din centrul orașului a fost demolat pentru înființarea unei parcări

  Reprezentanții USR Gorj susțin că gardul Școlii gimnaziale „Alexandru Ștefulescu“ din zona centrală a municipiului Târgu Jiu a fost demolat pentru a se realiza o parcare de reședință pentru un bloc construit de un cunoscut dezvoltator imobiliar pe strada Geneva.
  „Încă de la finalul lunii iulie 2021, USR Tg-Jiu, în baza Legii 544/2001 privind accesul la informațiile de interes public, a înaintat o adresă Primăriei Municipiului Tg-Jiu (înregistrată cu nr. 36.507/30.07.2021), solicitând clarificări cu privire la situația amenajării unei parcări rezidențiale în condiții cel puțin curioase – situată în str. Geneva din municipiu, prin desființarea gardului Școlii Gimnaziale „Alexandru Ștefulescu”.
  Nici până astăzi nu am primit un răspuns solicitării noastre legale, justificată de caracterul anormal al amenajării acelei parcări rezidențiale, sub iminența producerii unor evenimente nedorite. Practic, elevii Școlii Gimnaziale „A. Ștefulescu” pot fi oricând accidentați de mașinile ce ajung să fie parcate chiar prin aleea pietonală de la intrarea în școală“.

  Cei de la USR au solicitat o serie de documente care nu au fost puse la dispoziție.
  „Solicitarea noastră este fundamentată pe reclamațiile și grija părinților acelor elevi supuși unui pericol zilnic!
  Nu ne putem juca cu siguranța copiilor, indiferent de ce se ascunde în spatele unui refuz de a lămuri o problemă de interes public general!
  Există un risc crescut de generare a unor tragedii în zona amintită“, se arată într-un comunicat de presă semnat de Valeriu Morjan, purtătorul de cuvânt al USR Gorj.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  Iliuși Antonie on Gorj: Se renumără voturile
  error: Content is protected !!