spot_img
9.1 C
Târgu Jiu
marți, aprilie 23, 2024
Altele
  AcasăActualitateVrea să curețe orașul de cabluri

  Vrea să curețe orașul de cabluri

  Se eliberează orașul de cablurile atârnate de-a lungul stâlpilor. Autoritățile locale cheamă la dialog proprietarii acestor fire, care îngreunează stâlpii prin oraș. Primarul Marcel Romanescu dă asigurări că nu va accepta, pe viitor, ca imaginea Municipiului Târgu Jiu să fie pătată de aceste cabluri, unele, lăsate la voia întâmplarii.

  „Am convocat deținătorii cablurilor de pe stâlpii ce sprijină rețeaua de alimentare a troleibuzelor la o ședință ce va avea loc joi, de la ora 12:00, în sala de ședințe a Consiliului Local.
  Aceștia vor trebui să înlăture toate cablurile de pe stâlpi, în caz contrar rețelele respective urmând a fi dezafectate de primărie.
  În perioada următoare, vom înlocui vechii stâlpi în cadrul proiectului cu finanțare europeană ce prevede modernizarea infrastructurii de transport în comun din Târgu Jiu. Este vorba de o investiție în valoare de 23 de milioane de euro, ce prevede achiziționarea a încă 15 mijloace de transport electrice, reabilitarea rețelei de contact pe o distanță de 13,6 km, amenajarea și modernizarea depoului Transloc și sistemul e-tiketing (achiziționarea de bilete de călătorie prin metode moderne de plată)”, a transmis primarul Marcel Romanescu.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: