spot_img
14.6 C
Târgu Jiu
duminică, iunie 4, 2023
Altele
  AcasăAdministratieFostul vice de la Mătăsari, în proces cu primăria

  Fostul vice de la Mătăsari, în proces cu primăria

  Ion Buzărin a câștigat, în prima instanță, anularea hotărârii Consiliului Local al comunei Mătăsari, prin care a fost eliberat din funcția de viceprimar. De asemenea, Tribunalul Gorj a dispus reîncadrarea sa în funcție.

  „Admite acțiunea formulată. Anulează Hotărârea Consiliului Local al comunei Mătăsari nr. 36/30.09.2021. Dispune reîncadrarea reclamantului în funcția de viceprimar și obligarea pârâtei Primăria comunei Mătăsari, prin primar, la plata către reclamant a contravalorii indemnizațiilor cuvenite ca viceprimar de la data de 30.09.2021 și până la data reîncadrării efective“, se arată în sentința Tribunalului Gorj, care nu este definitivă.

  Ion Buzărin de la USR a fost înlocuit cu Dorin Ionescu, președintele PNL Mătăsari.

  „Aștept finalul procesului“

  Ion Buzărin spune că așteaptă sentința definitivă, care va fi emisă de către Curtea de Apel Craiova: „Am contestat modul în care a fost luată hotărârea de către Consiliul Local. Nu a fost motivată. De asemenea, am contestat și procedura de convocare a ședinței Consiliul Local și, în alt treilea rând, nu s-a emis aviz din partea comisie juridice. Aștept finalul procesului. Totul a pornit de la platforma de gunoi“.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: