spot_img
22.3 C
Târgu Jiu
vineri, iulie 19, 2024
Altele
  AcasăAdministratieO instituție publică face angajări

  O instituție publică face angajări

  O instituție publică din județul Gorj face angajări. Astfel, Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Gorj organizează un concurs în data de 16.07.2024, ora 10.00 (proba scrisă) și 19.07.2024 (proba de interviu), la sediul institutiei din Târgu Jiu, strada Siretului, nr.24, județul Gorj, pentru încadrarea pe perioadă nedeterminată a unui inspector.

  Este vorba de un post corespunzător unei funcții contractuale de execuție de inspector de specialitate gradul IA (administrator) cu normă întreagă, durata normalä a timpului de muncă de 40 de ore pe săptămână, la Complexul de servicii cornunitare pentru copilul în dificultate Târgu Jiu – Serviciul administrativ, contabilitate, gospodărire, întreținere, reparații deservire.

  Înscrierile la concurs se fac în perioada 18.06.2024 – 02.07.2024 inclusiv, până la ora 16.30, la sediul Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Gorj, din Târgu Jiu, strada Siretului, nr. 24 – Serviciul resurse umane, salarizare pentru funcția publică.

  Dosarele de concurs se depun la Serviciul resurse umane, salarizare pentru funcția publică, la sediul Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Gorj, camera 36, sau pot fi transmise de candidați prin Poșta Română, serviciul de curierat rapid sau poșta electronică în termenul prevăzut pentru înscrierea la concurs.

  Conditii specifice de îndeplinit de cätre candidat pentru ocuparea unui post de inspector de specialitate gradui IA (administrator) sunt studiile superioare de lungă durată absolvite cu diplomă de licență sau echivalent, în domeniul economic, precum și vechime în specialitatea studiilor superioare absolvite: minimum 7 ani.

  În prealabil, în cazul în care vor fi mai mulți candidați, va avea loc o selecție a dosarelor, pentru a se verifica îndeplinirea condițiilor de concurs, cele generale și cele specifice postului de inspector de specialitate pentru postul de administrator.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  Iliuși Antonie on Gorj: Se renumără voturile
  error: Content is protected !!