spot_img
12.7 C
Târgu Jiu
sâmbătă, iunie 15, 2024
Altele

  INFORMARE

  In conformitate cu prevederile Legii Apelor nr.107/1996, cu modificările si completările ulterioare, U.A.T. JUDEȚUL GORJ, str. Victoriei nr.4, tel.0253/214006, adresa mail consjud@cjgorj.ro, intenționează să solicite de la Apele Române – Administrația Bazinală de Apă Jiu, aviz de gospodărire a apelor pentru realizarea obiectivului de investiții ”MODERNIZARE INFRASTRUCTURĂ RUTIERĂ DE INTERES JUDEȚEAN PE DJ662, CU ORIGINEA ÎN DN 66, CE STRĂBATE LOCALITĂȚILE CAPU DEALULUI – GILORT – PÂRÂU – GROȘEREA – ANINOASA – BIBEȘTI – ANDREEȘTI –VLADIMIR – TOTEA – TOTEA DE HUREZANI – HUREZANI, PÂNĂ ÎN DN 6B, JUDEȚUL GORJ” amplasat în comuna Brănești, comuna Aninoasa, comuna Săulești, comuna Vladimir, comuna Licurici și comuna Hurezani, jud.Gorj.
  Persoanele care doresc să obțină informații suplimentare cu privire la solicitarea avizului de gospodărire a apelor, pot contacta solicitantul de aviz la adresa mentionată mai sus.
  Persoanele care doresc să transmită observații, sugestii și recomandări se pot adresa solicitantului, după data de 12.04.2022.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  Iliuși Antonie on Gorj: Se renumără voturile
  error: Content is protected !!